FDAX 1,1 YUKARIDA
dax - 1,1 AÞAKTA.. nasýl iþ bu
FDAX 1,1 YUKARIDA
dax - 1,1 AÞAKTA.. nasýl iþ bu
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Tahminim kapanýþa doðru borsanýn artýya geçeceðini sanýyorum,bugün sabah artý açtýk,peþi %6 düþtüþ,dýþarýsý üstelik yeþildi,onlar kýzardý biz toparlandýk biraz,merkez faiz düþürdü az etki yaptý,borsa iþi bu sürprizi çok sever...ytd.
2020 uefa 2021 olmuþ aboooo![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
UEFA:Euro 2020, 2021 yýlýna ertelendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugun markete gidip aradigini bulamayan var mi!!! Ben kucuk bir yerde oturuyorum....yiyecek maddeleri birer ikiser raflardan eksiliyor...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri