Volnayla atistik falan ama adamin da uzerine gereksiz yere geliniyor su an. Yazdigi birseyden rahatsiz olunduysa alinti yaparsin yazilir cevabi. Toplu halde boyle linc eder gibi olmuyor. Tahminini yaziyor, pozunu yaziyor belki. Tutar tutmaz muhim degil.
Sevgili Volna seni kýrdýysam özür dilerim. Yanlýþ hatýrlamýyorsam 15 senedir bu forumda kýzdýrmaya çalýþtýðým 2.kiþisin. Diðer arkadaþ da CRFSA forumunda atýp tutan bir arkadaþtý.
Açýkçasý gün boyu týr yanaþtý kamyon geldi vb. bir çok mesaj atýyorsunuz. Bazý yorumlarýnýzda ise üslubunuz kendi adýma çok hoþuma gitmedi. Burasýný kendi ego tatmininiz için kullandýðýnýzý hissettim. Bu sýklýkta iddialý mesaj yazýyorsanýz bir gün birisinin sizden böyle bir ispat isteyeceðini düþünmeliydiniz. Sn.Egemen de benim gibi hissetmiþ olmalý ki size bir el ense çekmek istedi. Açýkçasý ben hala yazdýðýnýz tüm iþlemlerin reel olmadýðýný düþünüyorum. Ispatlamakla da mükellef deðilsiniz zaten. O yüzden sizi kýrdýysam kendi adýma özür dilerim.
Þaka bir yana kamyonu devirmezsiniz umarým
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bear_Bull
@BearBull26
Alýntý yanlýþ oldu özür dilerim
Yer Ýmleri