Hastalýðýn ilk pik noktasý Nisan ayýnda yaþanabilir..
Þu ilk ay da bulaþ az olursa herþey olumlu ya döner..
Çýkmayýn dýþarý..
Saðlýcakla kalýn...
Biz göreve devam..
Burada forum ahalisi ihtiyar tayfa oldu için atýyorum mesaj..
Saygýlarýmla
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla kimse üzülüp kýzmasýn... zamanýnda baðýrdýk thy uçaklarý zangýr zangýr yolcu taþýdý... iran sýnýrý kapatýlsýn denildi, ýrak bile bizden önce kapattý her yeri... ne zaman sosyal medya tepki gösterdi o zaman kýsmen kapattýlar... gelenler karantinaya alýnmadý... bugün geldiðimiz nokta kendi hatamýz. Doðal seleksiyon olacaðýz maalesef...
dow 19 bini dip yaptý gibi..
Ah ah, 1930 dan 2000 yýlýna kadar dünyaya aþý ihracatý yapýyorduk.. evet deli gibi aþý üretiyorduk... dünyanýn en çok aþý üreten ülkesiydik..
Hatta muazzam saðlýk devrimiyle herkes aþýlanýp, ülkede salgýn hastalýk sýfýra indirildi.. 1990 larýn sonunda salgýn sýfýrdý..
Sonra ne mi oldu? Siyasal islamcýlar geldi aþý üretimini durdurdu... þuan sýfýr aþý üretiyoruz... tþkkler cnm o yüzden aþý üretebilme ihtimalimiz yüzde SIFIR
Arkadaþ biraz aðýr olacak ama umreye gitmeselerdi gittilerse gelmeselerdi geldilerse kurallara uysalardý. Bu kadar hata yap sonrada umrecilere laf atmayýnmýþ kimse kusura bakmasýn burada kabahatýn %90 gidenlerde kimse boþuna cak cak yapmasýn ayrýca bugün sana desemki abd yasa Avrupa ya git iþin hazýr arkana bakmaz koþarak giderdin þimdi ne olduda gavur memleketinden kaçýyorsun tekrar söylüyorum kimse kusura bakmasýn ben yýllardýr gidemedim Avrupa ya amerikaya sen orada yaþadýn bir zahmet orada da kal
Saygýlar
Yer Ýmleri