Bende bunun labaratuvar ortamýnda üretilmiþ bir virüs oldugunu düþünüyorum
Ama bunu yapan arkasýna generali alýp Roosevelt gibi konuþan kimse odur bence![]()
O yüzden bu virüs meselesi istedikleri kadar uzayýp hasar yaratabilir
Ha istediklerini elde ettikleri anda da þakadanak ilacý yada aþýsý çýkar ortaya
Bence böyle
Böyle Olmayadabilir tabi ki![]()
bi suru kucuklu buyuklu yeni sirket cikti...rekabet hortladi...
coook iflas olacak...
tekrar monopollere kadar...
bu daha baslangic bile degil...
en basiti mesela bizde...kucuk esnaf diye bi olgu kalmayacak...vs...ayni avrupada amerikada kucuk esnaf kalmadigi gibi...
herkes yeni duzene kendini ayarlasin...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Uçuþlar önemli uçuþlara bakýn
Kimin kime uçuþu serbest
Mesela Washington Moskova arasýnda uçuþlar serbest mi
![]()
Virüs içlerinde kalmýyor taþýyýcý olanlar hariç .Bu konuda halen bilimsel araþtýrma kanýt yok. Virüsle bir daha hastalanma vakalarý var. Þimdilik neden olduðu söylenemez. 2 ayrý suþ(mutantý) var. 1. si ile enfekte olup sonra 2. siile enfekte olmuþ olabilir.
Gençlere bir þey olmayacak demek zor. Olabilir. Ne kadar sekel oluþturduðu konusunda bilimsel veri yok. buradayazýp çizilenler laf ü zaf.
Tam iyileþme oluyor örnekleri var. Çin adam gibi bilimsel týbbi nosyona sahip olmadýðý için italyayý beklemek gerekecek.
Ýlaçlar var denenen son olarak sarý p. in roche ye para kazandýrmak için reklamýný yaptýðý bir ilaç var. Körlük yapabiliyor. Ýlginç bir mekanizmasý olan ilaç. O deneniyor. Sanýrým fransadaki çalýþma sonucu beklenmeli.
Antiinflamauarlar sakýncalý. Baþlangýcýnda, farketiðim bir italyan yayýnýnda kullanýlan kortizon var. %31 inde kullanýlmýþ. Zararý yanýnda yararý için cüce çekiklerin tedavi protokollerini kýyaslamak gerekli ama veri yok.
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Bugün açýklanacak sayý önemli.
yarýn için - gap bekliyorum.Þimdiye kadar gaplerde yanýlmadým pek. Poz umla beklentim ayný olduðu için objektif bakamadýðýmý düþünüyorum.
Yarýný görelim...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Yer Ýmleri