çin zaten hapý yuttu,virüsün arifesinde,herkesin derdi baþýndan aþkýn ama ilk fýrsatta bilet kesilecektir.
öyle o bu þu felanda kurtaramaz artýk,adres net belli,,
çin zaten hapý yuttu,virüsün arifesinde,herkesin derdi baþýndan aþkýn ama ilk fýrsatta bilet kesilecektir.
öyle o bu þu felanda kurtaramaz artýk,adres net belli,,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Kardeþlerim abilerim saðlýkçý olarak üstelik bünyesi çok zayýf ilaç kullanamayan antibiyotik yok kullanabileceðim hepsi yoðun bakýmda kullanýlmýþ koruma tedbirlerini sýralayým herþeye tedbir alýrsýnýz ama en zayýf yerden girer. En iyi mikrop öldürücü virüs dahil oxono dediðimiz ACE Domestos gibi deterjandir bir iki kapak koyun bir litreye temasli yerleri silin. Ayakkabýyý eve sýkmayin o bölgeyi de sirkeli su ile silin ayakkabý dahil. Eldivenle yapýn bunlarý. Piþmemiþ yiyecekleri sirkeli su ile yýkayýn. 10 dk yeter. Odayý havalandirin. Dýþarda giydiðiniz elbiseleri direk banyoda çýkarýp yýkayýn. Tertemiz elbise giyin evde dýþarý ile temas etmemiþ. Bu arada elleri ilk önce sirkeli su sonra sabunla yýkayýn. Burun dahil. Dýþarda bere giyin onuda evde çýkarýp yýkayýn. Meyveler dahil sirkeli su ile yýkayýn etli çið köfte yemeyin Yerseniz de bol acýlý olsun. Ben gümüþ suyu ve sirke ile dezenfekte ediyorum çarþýya çýkýyorum kýzým markette çalýþýyor maskesiz eldivensiz ama eve girerken bunlarý yapýyoruz þu ana kadar iyi gittik benim temas halinde bu virüse hiç þansým yok. Beni çok rahat götürür. Öldürür. Yani el yüz burun saç elbise ayakkabý bunlar açýk tehdit yerleri bunlarý iyi temizleyerek korunacaðýz. Bu virüs þaka deðil göründüðünden daha kötü bir virüs. On yýl önce yaþadýðýnýz virüsün kendini geliþtirip süper virüs haline gelmiþ hali. Þöyle anlatayým kendimden örnek vererek. Ben omurilikten ameliyat oldum. Üç yýl sonra sýrtýmdan parça kemik çýktý enfeksiyon oluþtu. Bakteri hastanede üreyen klebsiella pnomonia isimli bakteri öldürücü ve ilacý nerdeyse yoktu benim için dört kez ameliyat ile temizlendi aylarca tecrit altýnda antibiyotik kullandým böbreklerim iflas ediyor du ilacýn yan etkisi sebebiyle. Güç bela bir yýlda kurtuldum. Hiç umudum yoktu bundan kurtulmaya. En kötü yaný etkili antibiyotik yoktu. Ýki tane antibiyotik var biri bloke ediyor diðerinin öldürme zehirleme ve böbrekleri iflas ettirme özelliði var üç günde böbrekleri m gidiyordu böyle bir süreç ten geçtim. Bu virüs de böyle geliþmiþ bir süper virüs. Zayýflari bünyesi zayýf onlarý öldürebilir
Dünya Liderimiz Þak diye çýkarýr 5 milyar dolar borç verir IMF.ye Demiþti ya eskiden biz borc alýyorduk þimdi biz ImF.ye borc veriyoruz diye.
Para bizde gani. bu krizde bile kanal istanbulu yapacak kadarda zenginiz.
Buna raðmen vatandaþ baþýnýn çaresine baksýn. Dünya Liderimizi rahatsýz etmeyin eyyy Fakirler..![]()
bende dahil forumda alayýmýz paronayak belirti ðöstermeye baþladýkben ðidiyom yaww
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Ben % 50 maldayým pazartesi alabildiðim kadar tekrar alýcam , merkez bankalarý paketleri onaylancak onaylanmayacak durumlarý vardý.Okeylediler piyasa da dolar bollaþýr.Dolardan kaçan hisseye yönelebilir ....fiatlar zaten uygun seviyelerde diye tahmin ediyorum.Herkesin kararý kendine ....
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
1 Hafta Önce
Ýç hatlara KDV Ýndirimi
1 Hafta Sonra
Ýç hatlara Uçuþ Yasaðý
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Piyasa kapalý gene forum dellenmiþ. Dünya savaþý çýkarandan, sebepsiz artý gap bekleyene kadar. En iyisi haftasonu hiç uðramamak. Hatta hafta içi de pek gelmemek sanki daha iyi [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri