Avrupa'da temettü ödemeyin deniyormuþ. Bizde bazý þirketler temettü açýkladý bu zor durumda. Küçük yatýrýmcýdan çok büyük yatýrýmcýnýn nakite geçme isteði þu dönemde temettü.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bi not indirimi gelse longcular rahatlýcak
ABD'li bilim insanlarý: Covid-19'un kaynaðý Wuhan deðil
SON DAKÝKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilim adamlaý bunu yayýnlamadan ben bu gerçeðin olabileceðini ben çok daha daha önceden düþünmüþtüm.öyle 1-2 ayda wuhanda
çýktý sonra iran italya sonra afrika bu kadar hýz mümkün deðil ................korona belki 10-15 yýldýr dünyaya yayýlýyordu hiç birimizin
haberi yoktu .araþtýrýn ayný yorumu 3-5 gün önce ben yazdým buradan ..........Avusturalyaya bile gitmiþ.....
aklýn yolu birdir derler..............
Þu anda formdaki bütün arkadaþlarýn beni alkýþlamasý lazým çünkü bunun olabileceðini abd li bilim adamlarýndan önce ben düþündüm ve tezim doðru çýktý ...... Kendimle gurur duyuyorum bu topraklarýn evladý olarak abd li bilim adamlarýna fark attým.
ABD'li bilim insaný Robert Garry, Wuhan'daki deniz ürünleri pazarýnýn COVID-19'un kaynaðý olmadýðýna ve daha erken bir kaynaðýn bulunduðuna iþaret etti. Garry, yarasada bulunan yeni korona virüsünün yüzey proteininde yaþanan mutasyonun son salgýna yol açan önemli bir sebep olabileceðini, ancak bugünkü hale gelmeden önce bu tür bir virüsün daha zayýf versiyonunun insanlar arasýnda birkaç yýldýr, hatta onlarca yýldýr yayýldýðýný söyledi.
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
sokaða çýýkma yasaðý genel geliyo rgaliba durum vahim gibi..
Yer Ýmleri