Þimdi gece seansýn da bi short jetonu attým
110.850 den makina yuttu
AKtif 112.100 den sallýyorum birdene daha
Þimdi gece seansýn da bi short jetonu attým
110.850 den makina yuttu
AKtif 112.100 den sallýyorum birdene daha
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
finlandiya'nýn nasýl finlandiya olduðunu ve adamlardaki vizyonu görmek için Atatürk'ün okullarda ders olarak okutulmalý dediði "beyaz zakkumlar ülkesinde" kitabýný okumanýzý öneririm.
cahil ve alkolik bir halk ile her þeye 0'dan eðitimle baþlýyorlar.
Dolar fiçi týnlamadý.
Demekki lafa garnýmýz tok,
keþi görelim diyor avam.
Hasýlý kelam imf yi sahaya bekliyoruz.
Yoksam düþmez bu dolarýn ateþi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
ÞOKKKKKK
az önce telefonda bir çalýþanýmý aradým
dün benden kredi çekmek için maaþ bordrosu alan personel bugünde imza sirküleri almak için gelecekti. gelmeyince bende mesaj attým hastanedeyim dedi neyin var dedim tüm müdürler biliyor arkadaþ kimin haberi var demedim neyin var dedim aradým
testi pozitif çýkmýþ.
nasýl yani dedim
2-3 gündür öksürük vardý midemde bulanýyordu dedi. ee bugünde iyice rahatsýzlanýnca hastaneye gittim þimdi yatýrdýlar beni dedi.
tel sesi dýþarýya verdim patronda dinlesin diye patron aldý eline kolonya ýslak mendil heryere sürüyor pencereleri açtý küfür hakaret ediyor. bilerek geldi diyor biraz hak veriyorum.
neyse
dün bankaya gitmiþ vakýfbank
buraya gelmek için taksi tuttum dedi
bana da geldi allahtan aðzýnda maske vardý benimle temasta bulunmadý hiç bir yeride ellettirmedim ama bir kaç sefer öksürdü.
bakalým ne olacak boðazýmda biraz yanma var ama 10 gündür var sýcak bir þey içtimi geçiyor.
kendimden pek þüphelenmiyorum korkmuyorum da ama aileme bugün biraz daha uzak duracaðým mümkünse temasta bulunmayacaðým.
marketlerde durum bence ayný bilinçsizce kart para cüzdan poþet gýda vs. herkes dokunuyor çokta steril deðil
allah sonumuzu hayýr etsin.
bu arada sancaktepe araþtýrma hastanesinde 5 gün yatacakmýþ arkadaþ genç sigara içmiyor kronik bir durum söz konusu deðil boðazýndan birde bir yer daha dedi ama unuttum örnek almýþlar 2-3 gün sonra sonucu çýkýyormuþ duruma göre hareket edeceklermiþ.
masayý sallýyor krýtýk bolgede acabaya getýrdii
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Makas felan kalmadý
Artý 1000 idi dün
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri