Temel Karamollaoðlu
@T_Karamollaoglu
·
12d
Hayretler içindeyiz
Geçiþ garantisi verilen köprüler, hasta garantisi verilen hastanelerden sonra, þimdi bir de orman yangýný garantili yangýn uçaklarý ihalesi mi yapýlacak.
Ahmetg ayhan53 bb79 Cemilsavar discretus djoz erman07 jmk99
an itibariyle engelliler boþuna yazmayýn.
ve hepsinden önce kendi vatandaþýnýn ihtiyaçlarýný bir defa saðlama al...[/QUOTE]
Ya daha dün çin den gelen malzemeler üzerine aðrý daðý ifadelerini iliþtiren ve çin büyükelçisinin bakanlýða çaðrýlmasýna sebep olan ermenistana mý yardým ediyoruz.vallahi pessssssssss artýk. Þimdi tv de ingiltereyi izliyorum park bahçede kol kola gezen ingilizleri.Ýyi ama onlar kol kola gezsin diye mi yardým ediyoruz. Mars ta yaþanabilir mi acaba ??????????????Oraya mý gitsek.
þirket demek faiz demek...öyle deðil mi? bugün faize bulaþmamýþ þirket var mý? hele de borsada olanlardan...ya kredi çekiyor faizli, ya parasýný faizde repoda bonoda v.s. deðerlendiriyor...eee faiz haramsa faizle iþ yapan þirketin hissesini alýp satmakta haram olmalý deðil mi?
banka almasan, içki sektörü, turizm sektörü almasan kaç yazar...
ÜYELÝK : KASIM 2006
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Inandýðý gibi yaþamayan yaþadýðý gibi inanir dayular. Sözlerinde samimi olsalar emekli maaþý da alamazlar.
Þu hisse net forumda 1 insan desin ya devletten bana maske kolonya geldi veya bu krizde bana destek oldu. varsa yoksa baþka ülkeye yardým yolla. kendi vatandaþýný üvey evlat say. sonrada üvey evlattan sms yolu ile 10 tl iste ne güzel dünya.
Yer Ýmleri