Ben 55.60 PGSUS ve 10.60 THY short ile devam ediyorum
Öyle hemen býrakmaz diye tahmin ediyorum
Kalbi olan benim yaptýgým iþlemleri yapmasýn ozellikle PGSUS ta
Bugün 3 trade yaptým 10 LÝRA aldým ama bir 10 lirasýný daha almak istiyorum.
Ben 55.60 PGSUS ve 10.60 THY short ile devam ediyorum
Öyle hemen býrakmaz diye tahmin ediyorum
Kalbi olan benim yaptýgým iþlemleri yapmasýn ozellikle PGSUS ta
Bugün 3 trade yaptým 10 LÝRA aldým ama bir 10 lirasýný daha almak istiyorum.
Narkozu verdiler yatýrýmcýya
Narkozun etkisiyle olmadýk þeyler edecek
Fena ütecekler
Gün sonu kaç kapar acaba ?
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Diðer Short azalmaya devam ediyor
Bence
Akþam bakacaðým diðer azalmýþ mý DÝE
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bugün cok eðlenecüük
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
millet þartlandý.. 7'den aþaðýya vermem diyor, tutuyor kenarda.. Ortam da uygun, ekonomi, saðlýk çok fazla belirsizlik var..
Aslýnda hisse için tam uzun vade yatýrým zamaný..)) baca fiyatýna fabrika alma zamaný yaklaþýyor ama daha var.. Henüz batanlarý görmedik.. Þimdilik herkes yalandan aðlýyor.. Bir kaç büyüðün kelle gitsin önce, panik ve kargaþada kaparýz biþiler biz de..
))
Herkesten önce Serdar Ortaç batmýþ yine.
Sizin gibi usta bir oyuncunun bundan rahatsýz olduðunu geçen günlerde pegasus sayfasýndaki yorumunuzdan anlamýþtým.
Kendim de yapmamýþtým sizin de yaptýðýnýzý görmemiþtim þunu demiþtim þunu yazmýþtým dediðinizi
Gerçekten insan bazen icerleniyor. Bakýn halkbank,emlak konut,THY.pegi.... bir sürü kaðýtta 2 yýldýr hayat kurtaran yazýlar yazdým.
Tahtalar çökünce tek bir teþekkür eden görmedim ama hisse az ters yapsýn hemen sataþmalar...
Karþýlýksýz iyilik yapmak zor bunu yapýyoruz ama maalesef emeðe saygý hiç yok neredeyse...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri