Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hala turizm den hava yolu sirketinden bahsedenler var . low cost yok artik low cost olayida bitiyor . emirates ucus oncesi covid testlerine basladi ucaga binmeden once test yapiliyor sonuc 10 dakikada cikiyor hasta degilseniz ucaga aliniyorsunuz .. isyerleri acilicak ucuslar basliyacak deniliyor .. Alinicak yeni kararlar ile 198 kisilik bir ucaga 120 kisiden fazla bilet satamiyorsunuz arka 3 koltuk kesinlikle satilamiyor . arka tuvalet kullanimi yasak . sosyal mesafeden dolayi 3 lu koltuklarin orta kismi bos kalicak 2 li koltuk var ise koridorlar satilmayacak .. . bunca seyin ustune birde havalimanlarinda Covid 19 test sertifikasi isterlerse bak sen o zaman cumbuse.. sayet hayat normala donucek olursak uluslararasi ucuslarda ulkeye girislerde bu sertifikanin sorulmasi kacinilmaz olur zaten
kisaca daha once Istanbul Paris ucusuna 600$ oduyorsaniz normal yasama donuldugu zaman bu rakam 1000 1200$ a cikicak
...
Valla tüm koltukları bizınıs yapsınlar o halde parasını ödeyen uçsun ödeyemeyen aha tren aha gemi yapacak bir şey yok densin ne diyelim? Çok gezerdim iyi ki gezmişim diyorum şimdi bu nasıl bir hastalık resmen toplumu felç etti etkileri daha çıkacak tüm ülkelerde işsizlik sosyal patlamalar vb...
Abd de protestolar başladı bile açız kardeşim diyor adamlar...
Fado, Fiesta, Borsa
https://www.youtube.com/watch?v=x7lfzARGXGw
Bruce Springsteen - Dancing In the Dark
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ait olma yani "aidiyet" duygusu insanoğlunun en zayıf noktası.
yetiştirilme biçimi ile ilgili tabi ki.. illa bir sınıfın,bir grubun içinde olma ihtiyacı.
ama sistem böyle kurgulanmış.. kaçmak veya dışında kalabilmek çok zor. güçlü ve donanımlı olmak gerektirir.
herkesin böyle bir şansı (gücü) yok.. bu yüzden sistemin içinde kalacak ve ona hizmet edeceksiniz.
ve akıllı birileri de gelip sizi yönetecek, sömürecek, etinizden sütünüzden faydalanacak..
fado, fiesta, life is beautiful))
198 kisilik bir ucaga 100-120 bilet satilmasida sacma .. koridorlari bos birakiyorsun mesafeyi ayarliyorsun bu sefer on ve arkadaki kisi ile mesafe ne olucak ? madem boyle bir karar aliniyor 198 kisilik ucaga satilacak bilet 50-60 i gecmemesi lazim yan ile mesafeyi koruyorsan on ve arka ilede koruyacaksin ..
...
Bravo. Memleketin en büyük sorunu bu bence. Bir sürü sanayici ile görüşüyorum. Hepsi ara eleman bulamadığından şikayetçi. Gençlerin hepsi üstünü kirletmeyecek işler peşinde koşuyorlar. Yaş 30 un biraz üstüne çıkana kadar hizmet sektörü bir şekilde bu talebi tolere ediyor. Sonrası ise yaş olacak. 40 yaşın üstünde vasıfsız bir sürü işsizimiz olacak.
Yer İmleri