yok patron sana kýzmadým, aslýnda kimseye kýzmadým, bazen senet bazen döviz bazen faiz, mecbursun kendini korumak zorundasýn. Rahip krizinde bu ülkeyi döviz bürolarý dolarize etmedi, mevcut yönetim yaptý. Þimdi 200 milyar dolarý olanlarýn kafasý rahat. Ýhracata inan 1 gram faydasý yok, tersine hedge edemediði için zarar görüyor. Arabistan sabit kur uyguluyor, sabit kurda durmak için kaynak aktardýðýný söyledi. Ýstikrar hayatýn her alanýnda önemli.
Tahsisli için spk dan onay ve diðer ayrýntýlarin belirlenmesi tarihleri konusunda tahmini olan var mi
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
en geç üç hafta sürer.
tahsisliye kadar buralarda ortalama yapacaðýz gibi
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yukarýlarda maliyetlenip serzeniþte olanlar için tvf ye mal kaptýrmamak için alým yeri olmasý gerekir buralarýn, Tvf de güçlü alýmlara karþý büyük satýþlar yapamaz diye düþünüyorum, asýl mevzu su neden millet buralarý büyük fýrsat olarak görmüyor? Sanýrým tahmin ettiðimiz kadar fazla yatýrýmcý yok ha yukardan maliyetli... Ve büyük bur ilgi de yok hisseye, yabancýlarda 666 ortagin katýldýðým fikri uzerine pala býyýklý yabancý.
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
Tahsisli güncel 5,37 rakamdan çýksýn diye ayný kademeye iþlem yapýyor gibi. Yani fazladan 21 milyar geliyor, bunun 7 milyarý bize geliyor. 1.303.538.175 adet yeni senet olacak. 1.250.000.000 adet eski sermaye var, yeni sermaye 2553 milyar tl gibi bir rakam olabilir.
Garip olan ise, daha önceki sermaye nominal 1250 nin %49 halka acýk, 612500000 adet senet var, yanlýþ hatýrlamýyorsam.
Þimdi 612 milyon yanýna 1303 milyon daha senet gelecek.
CÝTÝ azýnlýða düþer.Hatta citinin lotlar ky nýn da altýnda kalacak gibi.
Yaklaþýk 2 milyar adet dolaþýmda atom karýnca halkbank senetleri olacak. her biri 5,37 liradan.
Yazdýklarýmdan %100 emin deðilim, belki hata olabilir. Israrcý deðilim, biri baþka þey yazarsa onuda kabul edebiliriz.![]()
Yer Ýmleri