Tükkan alýrsan Köþe,hatun alýrsan Ayþe,Soda alýrsan Þiþe,,Odun alýrsan Meþe diye bir Türkü vardý...
Biz þimdi neyi almýþ olduk..??
🤔🤔😅😅😅
Tükkan alýrsan Köþe,hatun alýrsan Ayþe,Soda alýrsan Þiþe,,Odun alýrsan Meþe diye bir Türkü vardý...
Biz þimdi neyi almýþ olduk..??
🤔🤔😅😅😅
Bekliyeceksin bence Kar_Adam. O sirketin gelecegi iyi. Tasiyacaksin. Fiyatlanmamis dolar var, fiyatlanmamis yatirimlar var. Zaman gerekiyor ona, olaylar yatistiktan, giden gittikten sonra ben orda iyi prim bekliyorum acikcasi.
Maalesef kisada sevindirmedi sizleri. Napacaksin.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
[QUOTE=666;4554583]Bekliyeceksin bence Kar_Adam. O sirketin gelecegi iyi. Tasiyacaksin. Fiyatlanmamis dolar var, fiyatlanmamis yatirimlar var. Zaman gerekiyor ona, olaylar yatistiktan, giden gittikten sonra ben orda iyi prim bekliyorum acikcasi.[/QUOTE
Benzeri düþünceler bende de var ,Lakin sabýr ,sermaye ve imkan yok.. Ýþin kötü yaný da bu..
Halkýn bankasý,Damat Berat dan , 10.bin TL borç istemeyi planlýyorum.. Bakalým verecek mi..??😅😅
Maalesef o durum kotu. Iste insanlarin ihtiyaci oluyor.
Yer Ýmleri