Deniz aldigiklarini verdi. Adam gibi bir piyasa olsa o verdiklerini yerine koydurmamasi lazim. Saldi gitti yine.
Deniz'den islem yapan Deniz Yatirim'in fonu. 15 milyon lot mal gelmis. Artik babalarin alip yerine koydurmamasi lazim bunu. Alici gelmiyor, hep kademeciler. Para girmeyince boyle oluyor maalesef.
Neyse dagilalim.
Bunu buyuklerin gormemesi mumkun degildi ama tahta berbat, kimse malda degil.
Denizin ne olduðunu gecenki harekette anlamýþtýk zaten, 14 milyonu geçirmek nedir paldýr kuldur.. neyseki sattým bu sefer 1/3 65 ten..
Deniz hiç bulasmasa geçen ki hareket 7 ye gidebilirdi belki, tahtayý aðýrlaþtýrnaktan baþka bir þey deðil yaptýðý,
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
Halkbank/Arslan:Finansmana eriþimde pozitif ayrýmcýlýk yapýyoruz
Kuruluþtan konuya iliþkin yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Halkbank, 'Üreten Türkiye'nin Bankasý' olarak, yaratýcý fikirlerini hayata geçirmek isteyen kadýnlarýn yanýnda olmaya devam ediyor. Banka, bu amaçla 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü'nde düzenlediði Halkbank Üreten Kadýnlar Zirvesi'nde, toplumsal ve ekonomik geliþmeye katký sunan ve hayallerinin peþinden giden öncü kadýnlarý bir araya getirdi. Ýstanbul Raffles Otel'de Oylum Talu'nun sunumuyla düzenlenen ve dijital olarak takip edilen hibrit etkinlikte 14 kadýn, hedeflerine giden yolda yaþadýklarýný paylaþtý, baþarýya nasýl ulaþtýklarýný anlattý.
"Kadýn giriþimcilere öncelik veriyoruz"
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Zirvemizde ilham veren kadýnlarý aðýrlarken, adý üstünde gerçekten de ilham vermek istiyoruz. Kendi iþini kurmuþ veya kurmak isteyen giriþimci kadýnlarýmýzý cesaretlendirerek, onlarý teþvik etmeyi ve yýlmadan yollarýna devam etmeleri için moral aþýlamayý hedefliyoruz. Bankamýzca sadece 2020 yýlýnda bu amaçla 180 bin 500 kadýn esnaf ve sanatkarýmýza, bir kýsmý sýfýr faizli olmak üzere, toplam 8 Milyar TL Hazine ve Maliye Bakanlýðý faiz destekli kredi kullandýrdýk. Kadýn Giriþimciler, Bankamýzýn esnaf ve sanatkarlara özel olarak sunmakta olduðu Hazine ve Maliye Bakanlýðý faiz destekli sýfýr faizli kredilerden de faydalanabilmektedir. KOSGEB eðitimini tamamlamýþ ve 30 yaþýný doldurmamýþ genç kadýn giriþimci esnaf ve sanatkarlarýmýz için 100.000 TL limitli, en az 1 yýllýk ustalýk belgesine sahip olup ustalýk belgesi ile ilgili meslek kolunda son bir yýl içerisinde kendi adýna iþletme kuran kadýn giriþimci, esnaf ve sanatkarlarýmýz içinse 225.000 TL limitli, sýfýr faizli kredi kullanma imkaný sunuyoruz.
Toplumda kadýnlarýn, ekonomik yaþamýn her alanýnda var olmalarý gerektiðini düþünüyoruz. Banka olarak yaptýðýmýz tedarik anlaþmalarýnda, mal ve hizmet satýn alýmlarýnda kadýn KOBÝ ve esnafa, kadýn giriþimcilere, ve kadýn kooperatiflerine her zaman öncelik veriyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir" diye konuþtu.
"Finansmana eriþimde pozitif ayrýmcýlýk yapýyoruz"
Osman Arslan, zirvede 'Kadýn Giriþimci Kredisi'nin de müjdesini verdi. Arslan, "Ýlk defa iþini kuracak ya da halihazýrda iþini kurmuþ olan kadýnlarýmýza yönelik "Kadýn Giriþimci Kredisi" ürünümüzü, Dünya Kadýnlar Günü vesilesiyle hayata geçiriyoruz. Kadýn giriþimcilerin finansmana eriþimini kolaylaþtýrmak ve iþ fikirlerinin filizlenmesine imkan tanýmak amacýyla 100 bin liraya kadar destek sunmayý hedefliyoruz. Bu ürünün yaný sýra farklý destek paketlerimizle de kadýnlarýn finansmana eriþimde pozitif ayrýmcýlýk ve öncülük yaptýðýmýzý paylaþmak isterim. Örneðin; KOSGEB Veri Tabanýna Kayýtlý, aktif ve bilgileri güncel Kadýn giriþimcilerimize bir diðer kredi ürünümüz olan KOSGEB KOBÝ Finansman Destek Paketi kapsamýnda, cari kredi oranlarýmýzýn 10 puan altýnda, oldukça düþük maliyetle 70 bin liraya kadar destek sunuyoruz" dedi.
"Kadýna yönelik her türlü þiddetin karþýsýndayýz"
Kadýna yönelik yürek burkan þiddet olaylarýndan büyük üzüntü duyduðunu sözlerine ekleyen Halkbank Genel Müdürü, "Kadýnlarýmýz, bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakýþýr, þiddetten uzak ve eþit bir hayat hak ediyor. Unutmayalým ki, kadýna yönelik þiddet insanlýða ihanettir. Halkbank olarak kadýna yönelik her tür þiddetin karþýsýndayýz. Kadýnlarýmýzýn adil, huzurlu, güvenli ve barýþçýl bir dünyada korkusuzca yaþayabilmesi elzemdir" diye konuþtu.
Emine Erdoðan: "Geleceðin dünyasý kadýn eli deðmeden kurulamaz"
Etkinliðin onur konuðu ve ana konuþmacýsý ise Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn eþi Emine Erdoðan oldu. Zirvede emeði geçen herkese teþekkür eden Emine Erdoðan, "Halkbank'ýn kadýnlarýmýza açtýðý her tür imkân umutlarýmýzý artýrýyor" dedi.
Erdoðan sözlerini þöyle sürdürdü: "Geleceðin dünyasý kadýn eli deðmeden kurulamaz. Bugün bu zirvede yer alan tüm kadýnlarýmýz, yolumuzu aydýnlatan birer kutup yýldýzýdýr. Hayat yolunu çizme arayýþýndaki genç kýzlarýmýz için yol göstericidir. Kendine yeni bir alan açma gayretinde olan tüm kadýnlar için güven tazeleyicisidir. Kadýnlar birbirini destekleyip güç birliði yaptýkça, her zamankinden daha güçlü bir toplum olacaðýmýza inancým tamdýr. Kadýn ruhunun yaþamýn hamuruna katýlmadýðý bir gelecek, ek******, yarýmdýr. Dolayýsýyla daha adil, içinde herkese yer olan, medeniyet deðerlerinin korunduðu bir gelecek için, kadýnlarý iþ baþýna davet ediyorum. Güçlü Türkiye'nin ancak güçlü kadýnlarla mümkün olduðuna yürekten inanýyorum."
Kimler katýldý?
"Ýlham Veren Kadýnlar", ""Anadolu'dan Giriþim Hikayeleri - Hayata Dokunanlar" ve "Anadolu'dan Giriþim Hikayeleri - Gelecek Ýçin Sýfýr Atýk" baþlýklý üç panelden oluþan etkinlikte konuþmacý olarak; BEEO Genel Müdürü Aslý Elif Tanuður, sanatçý Hülya Koçyiðit, mimar Melike Altýnýþýk, Milli Tekvandocu Kübra Daðlý, Þef & Sosyal Giriþimci Ebru Baybara Demir, Ebrulimm Alýþveriþ Sitesi Kurucusu Emine Kýlýç, Ýnci Ecza Deposu Yönetim Kurulu Baþkaný Þehnaz Tasmanoðlu, Kars Peynir Müzesi Kurucusu Zümran Ömür, Geri Dönüþüm Giriþimcisi Birsel Doðan, Sürdürülebilirlik Danýþmaný SVS Türkiye Kurucu Ortaðý Engin Güvenç, TURMEPA Yönetim Kurulu Baþkaný Þadan Kaptanoðlu, Eko Turizmci Bedriye Berber Engin ile Modacý Ezra Çetin ve Tuba Çetin yer aldý
Tahtaya gelen olmuyor ki, Deniz ne yapacak. Alanlarin satanlarin hepsi her gun ayni kademeye donenler. Gercek alici gelse tabi ki oyle olmaz.
Iyi satmissin, ben de verdim 5.60'dan ama herif cok satinca yerine koydum. Oyle fazla satmasaydi koymazdim.
Yer Ýmleri