-

Originally Posted by
Ahmetg
Kibrisin sevilmesinin sebebi Turkiyedeki apachi ve barzolar gidemedigi icin sessiz sakin kalmasi. Pahali oldugu dogru ama TR nin zenginleri gidiyor oraya.
Birde Turkiyeden oraya gidip cok sayida daire villa alan oldu. Banada onerdiler ama param baska yerlerde. Kira carpani cok dusukmus afrikali ogrenciler hemen kiraliyormus falan. Kira carpani cok dusuk oldugu icin Turkiyenin kodamanlari evleri villalari topluyor. birde AB ye girecek hikayesi var ama kimsenin inandigini zannetmiyorum
Gene tutturamadın
Kumar
Yani sizin orda Las vegas Casino vs
Şimdi abi
Kıbrısta uçağa ottum yanımda şortlu yaşlı bi amca üst baş o biçim yengaanımın sırf üstündeki takılar uçağı satın alır
Koduk sohbeti
Evlaadım kumara gürcü ye gitme sakın leş bi yer dedi ilk lafı
Kıbrıs ta süpermiş
Ya ben ne anlarım kumardan
-

Originally Posted by
Moruk
Ahmet atmaaa
Sinop japon nukliyeri
Fransız değil
Bir insaat yapilirken bir suru danismani olur. Hemde baya cok
Bizim sirket oranin ne danismanligini yapiyor bilmiyorum. Zaten konumuzda bu degil bana ne fransiz olsa ne olur rus olsa ne olur.
Sonucta Sinoptan ve mersinden uzak durulmasi gerekiyor
-

Originally Posted by
Moruk
Gene tutturamadın
Kumar
kumar evet ama kira olayinda ogrenciler onemli. Kumar baska o ekonominin tumunu kalkindiriyor.
Kumari sevmem bilmem anlamam.
-

Originally Posted by
Moruk
Ahmet boş atıyon
Dolu yakalıyon
Helal ulem

)
Kardes soylediklerimde bir tane yalan varsa buyur yalan soyluyorsun de
Turkiyede su anda 2 nukleer santral insaati devam ediyor. Basinda carsaf carsaf yazdi. Ben bilmeyenlere kizmiyorum
Ressam Beyi de cok severim cok efendi bir insandir. Her insanin iyi gunleri olur kotu gunleri olur onemli degil. Ben kendisinden cok sey ogrendim. Kendisine minnettarim.
-

Originally Posted by
foxmulder
Yazdığınız hiç bir ilaç antibiyotik değil. Arkadaş da olayı biraz dramatize etmek için 100 usd demiştir. Büyük ihtimal antibiyotik taş çatlasın 100 TL dir. Profesörde ne cimrisin 100 TL nin peşine düşüyorsan özele neden geldin muhabbetini yapmıştır. Olaylar iki taraflı dinlenmelidir. Cevap yazmayacaktım. Ancak uzattıkça uzattınız. Diğer arkadaşda sanki büyük ihtimal pankreas Ca olan annesinin ölümümü doktor ve düzene yıkmış. Keşke bir tedavisi olsa ama yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen kimsin doktor musun, ben pankreastan bahsettim ama olen babamdi, ben olmesine hastalanmasina bir sey demiyorum herkes ölüyor, sorun ölmeden önce yasananlar doktor rüşvet istedi diyorum, okuduklarini anlama yetin yoksa burada polemik yaratmak icin yazma.
-
“Nükleer santral Sinop ve Mersin`i rahatlatır”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Nükleer santralları kurmuş olmamız halinde, her bir nükleer santral devreye girmiş olması halinde, hem Sinop hem de Mersin, 7.2 milyar dolarlık daha az doğalgaz ithal edeceğiz. Çünkü biz kuracağımız nükleer santralı Atatürk Barajı'nın yerine kullanmayacağız, Boyabat'daki HES'in yerine kullanmayacağız" dedi. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Sistemine İlişkin Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Bakan Yıldız, tasarının görüşmeleri sırasında söz alarak Türkiye'nin enerji kaynaklarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gelişmiş ülkelerin bütün enerji kaynaklarını değerlendiren yapılar kurduklarını belirten Yıldız, Türkiye'nin 2013 yılında elektriğin dörtte birinin yağış rejimleriyle birlikte sudan elde edildiğini aktardı. Bu yıl ise yağış rejimlerinin neredeyse yüzde 19, 20'ye düştüğünü belirten Yıldız, aradaki farkın diğer kaynaklara bölüştürüleceğini kaydetti. Güneş enerjisi ile nükleer santraldan elde edilen enerjiyi karşılaştıran Yıldız, birini tercih etmenin diğerinden vazgeçmek anlamına gelmediğini de vurguladı. "Güneş her zaman istediğimiz oranda olmayabiliyor" diyen Yıldız, "Karşılaştırdığımızda, yalnızca teknik spektler açısından söylüyorum, 7 kat kadar nükleer lehine bir gelişme var" ifadesini kullandı. Dünyadaki 442 santralın yarısının ABD, Fransa ve Japonya'da kurulu olduğuna işaret eden Yıldız, şöyle devam etti: "Herhalde özgürlükler açısından, insan sağlığı açısından bizden daha az önem veren ülkeler değil bunlar. Ben kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinden yanayım. Doğru bilgilendirdiğimiz kadar bunların tercih edileceğine de inanıyorum. Ama şunu da söylemem lazım, nükleer santrallarının ithal yakıt oranı diğerlerinden daha fazla değildir. Güneş, yağmur, jeotermal Allah'ın bize verdiği kaynaklardan. Ama nükleer santralları kurmuş olmamız halinde, her bir nükleer santral devreye girmiş olması halinde hem Sinop hem de Mersin 7.2 milyar dolarlık daha az doğalgaz ithal edeceğiz."
http://www.akkunpp.com/nukleer-santr...ini-rahatlatir
-
Estagfurullah abi
Ben diyomki
İnşallah
Capon yada rus farkmaz
Biz işi geciktirdikçe
O santralleri devreye alamıyo olma riskin yükseliyo
Tabi bu kaderde yazılı da olabilir
Sürrealiteden fazla anlamam
Hiç olmazsa biri bari devreye girse
Ressam ı tanımıyorum
Kibarlığı beni alakadar etmiyo
Fifi
)
-

Originally Posted by
hkm
Şimdi bu tatsız sağlık olayında ilk özel hastanede gastro uzmanı baktığı zaman pankreas kanalı tıkalı bu ankarada açılır derken muhtemelen kanseri görmüş olmalı.Çünkü ankarada yapılan tetkiklerde her yerde metastas varmış bunu ilk özel hastanedeki doktorun görmemesi imkansıza yakın.Ankaraya gönderirken bu hastalığın tedavisi olmadığı en uzun ömrün bu hastalıkta 6 ay olduğu,safra kanalının açılmasının sadece hastayı rahatlatacağı hastanın ölümünün mutlak olduğunu söylemesi lazımdı.Hastaya değilse de aileye söylenmeli umudun sıfıra yakın olduğu açıklanmalıydı.Neden yapılmamış anlamadım.Bu olayın sağlık sistemi ile alakasını çözemedim,gereken şeyler yapılmış,ercp için öne alınabilmesi fidanla falan olmuş o kısım yanlış tabi ama ercp için ankarada başka hastanede yer bulunabilirdi,fidan işi şart değildi.Sonuç ise dünyanın her yerinde bu hastalık için aynı olurdu.Doktorların tavırları konusunda ise doktorlar bizim toplumumuzun aynısı biz neysek doktorlarımız da o ,savcılarımız hakimlerimiz polislerimiz ne kadar kibarsa doktorlarımız da o kadar kibar.Savcıları hakimleri polisleri,dövmek eleştirmek,aşağılamak sakıncalı olduğundan güce karşı tavır koymakta zorlandığımız için kolay av olan doktorları millet dövüyor aşağılıyor falan.Kişisel kabalıkları ,saçmalıkları,haksızlıkları hele de sağlıkta hoşgörmem mümkün değil ama hastalardan korktuğu ürktüğü için mesleği bırakan bir hekim olarak işin diğer yönleri de var yazamadan duramadım.
Ben bu olaylar yasanirken metastaz nedir, ercp nedir bilmiyordum, doktor bize neden söylemedi onu da bilmiyorum, biz o zaman caresizdik, hasta yatisi icin fidani ben teklif etmedim agziyla onlar istedi, neyse ölen öldü artik ben yasadigim sorunu ve ülkenin durumunu konu acilmisken anlattim, ben bugune kadar hiçbir doktorla polemiğe girmedim kavga da etmedim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri