Kabine toplantýsý sona erdi , Cumhurbaþkaný açýklama yapacak
Kabine toplantýsý sona erdi , Cumhurbaþkaný açýklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tekrar söylüyorum böyle bir vergi yok. Bayramdan önce de yoktu bugün de yok.
Vergiyi devlet salar. Nerede kanunu veya kararname? Yok tabiki.
Dövizi efektif çekip bir ay içinde bir ay sonra bir ay önce sisteme TL olarak sokma zorunluluðu da yok.
1 ay diye bir süre yok.
Dolar 7. 30 da takýlýyor, geçmeye niyeti yok gibi
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoðan : Türkiye’nin 18 yýlda nereden nereye geldiðini daha iyi anlamalýyýz
Erdoðan : Ýþ yapma kolaylýðý endeksinde geçtiðimiz yýl 10 basamak yükselerek 33. Sýraya yerleþtik
Erdoðan : 2002 yýlýnda buzdolabý satýþý 1.088.000 adetten 2.500.000 adete çýktý , çamaþýr makinasý satýþý 825 bin adetten 2 milyonun üzerine çýktý , bulaþýk makinasý satýþý 288 bin adetten , 1.322.000 adete yükseldi . Bunlarý niye söylüyorum ? Bunlarý ülkemizdeki refah seviyesini göstermesi için söylüyorum , benim vatandaþýmýn alým gücünü göstermesi için söylüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben þube müdürlerinin yalancýsýyým .
Yalan söylüyorlarsa günahlarý boynuna onlarýn
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Reis yine beyaz eþya aliyorsunuz halen aðlýyorsunuz diyor. Eskiden çok alamýyordunuz diyor. Ayemef borç istedi 5 milyar dolar hemide diyor. Bende diyorum ki reis senin asgari ucretlin kaç çeyrek altýn alabiliyor? Senden önceki kaç çeyrek altýn alýyordu? Usd / try 7.2439 diyelim baþlýða uygun olsun.
SM-J410F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri