nerede batýk-zarar firma varsa aldý baþýný gitti, senin zorun ne be adam.... 3 günde 7,5 olman gerekirken hala aþaðý salma peþindesin.
nerede batýk-zarar firma varsa aldý baþýný gitti, senin zorun ne be adam.... 3 günde 7,5 olman gerekirken hala aþaðý salma peþindesin.
Aynen azizim, en yoðun en hareketli olmamýz gereken günlerdeyiz lakin bizim ilgimiz bol olduðu sürece bu adamlarýn ne açýklama yapmaya ne alým yapmaya ne de hisseyi akýþýna býrakmaya niyetleri yok.
Baksana Genel kurul ile ilgili olumsuz bir haber olsa dahi tek bir çýt yok. Böylesi ölüm sessizliðini bu zamanda hiç anýmsamýyorum.
Ben birkaç gün ortalýktan kayboluyorum, Görüþmek üzere,
Önerim, P.tesi seans sonuna kadar yazmayalým, ilgiyi düþük gösterelim, birde bunu deneylim bakalým kýpraþma olacak mý?
Saðlýcakla ...
yeter duy sesimizi artýk. dün beklediðim hareketi bugün yapta 20 üzerinde kapa en azýndan haftayý.
Hisse sikistikca sikisiyor ortam yay gibi geriliyor macan yiyorsa asagi kirarsin da 1 yil daha beklersin spek efendi
Boðazda lüfer bollasinca balýkçýda fiyat düþer , kural budur adamlar 2.30 dan beri topladýlar þimdi isteyene daðýtýyorlar gibi .
Yer Ýmleri