yapý kredi býraktý A1 aldý sazý eline.
yapý kredi býraktý A1 aldý sazý eline.
Aptal aptal hareketler iþ Bankasý yukarý 10 kademe çiz ayný þekilde 10 kademe aþaðý bas bu karla baþka hisse soluksuz 5 tavan yapar ama bizim aç zubukleri doyuramadik hisseye.ytd
Genel kurul 19 undamiydi? Saat kaçta?Bütün olumsuzluklar fiyatlandi oradan çýkacak en ufak iyi haber artýk hisseyi uçurur.ytd
26 Aðustos yanýlmýyorsam.
Genel Kurul daki konuþulacak konular madde madde belli, çok büyük bir beklentiye girmeyelim sonra küfürler kifayetsiz kalýyor:)
Diðer taraftan 1 Temmuz dan bu tarafa yabancý miktarýnýn dikkate deðer artmasý beni iþkillendirmiyor deðil.
Daha önce 23 ünden itibaren (Geçmiþ hareketlerine bakarak) yukarý bir çýkýþ olabileceðini yazmýþtým, beklentim ve Hissenin grafiði uyumlu gözüküyor. Ýnþallah Akdenizde makdenizde aleyhimize menfi bir haber, geliþme olmaz bu aralar..
Son olarak hala alttan alým yapamadýk arayýþlarýmýz devam ediyor. Gün içi fýrsat verirse hisseyi orta süre taþýyacak gönüllü hamallardan olduðumuzu ayrýca hatýrlatmýþ olalým yukarýya...
Karar Tarihi 02.07.2020
Genel Kurul Tarihi 26.08.2020
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 25.08.2020
Ülke Türkiye
Þehir KAHRAMANMARAÞ
Ýlçe DULKADÝROÐLU
Adres Genel Kurulun Yapýlacaðý Adres: Karacasu Ferhuþ Mahallesi, Yýldýrým Beyazýt Caddesi, No:7/A, Dulkadiroðlu/Kahramanmaraþ adresinde bulunan baðlý ortaðýmýz Arsan Dokuma Boya Sanayi Ve Ticaret A.Þ.'ne ait Yönetim binasý.
Yer Ýmleri