Yok batman o anlamda yazmadým. Ama piyasalar düþünce herkes kendi düþüncesni söylüyor. ayasofya konusu da dahil. Aslýnda çok sebep sayýlabilinir ama ana sebeplerin baþýnda dolar adeta sabit kurdaymýþ gibi uzun süre kontrol altýnda tutulmasý, buna mukabil rezervlerin erimesi sonucu serbest býrakýlarak olmasý gereken yerlere hýzla gelmesý. Artýk bu seviyelerden sonra yukarý sert hareket beklemiyorum. Hatta geri çekilmeler olabilir. Ama yedi bandýný bir daha aþaðý kýrmaz diye düþünüyorum. Tabii dolarýn yükselmesinin en önemli sebebi faizlerin negatif getirisi. Çünkü dolar yükselmese de halk alým yapýyordu. Faizler bu seviyede kalýrsa hem enflasyon artar hem de bir müddet sonra dolar kaldýðý yerden yükseliþine devam eder. Þöyle bir söz var çýkamayan borsa düþer. iki üç kez atak yaptý olmayýnca düþtü. Bu düþüþler ky yý býktýrýncaya kadar devam edebilir. Nereden döner? bu sorunun cevabýný bilmek zor tabi. Lakin bu 1000 seviyeleri önemli. Bugün az bir eksi ya da az bir artý ile kapatabiliriz umudunu taþýyorum. Yabancý þunu bunu istiyor her þey konuþulur.
BIST tepki verdi, girecek varsa acele edin.
Bu virüs olayý ile öyle ya da böyle yaþamaða alýþtýk. Borsa dolar bazýnda çok ucuzladý. Bu nedenle cazip hale geldi. Yýlýn son çeyreðinde ciddi bir yükseliþ gelebilir. Altýn iyice yükseldi.faizlerin durumu ortada,tahvil, bono bunlarýn getirieri malum bu nedenle tekrar borsaya dönüþ olacaktýr. Bu hep böyle olmuþtur.
sanýrým tepkiyi verdi ýlýmlý açýklamalar var.
yaþananlar biraz politik ve inatlaþma demek ki...
pazartesi öðlene kadar belli olur gibi
,99 aldýðým TSKB yi istediler 1,04 ten verdim. onlarýnda iþi görülsün. ölümlü dünya mezaramý götüreceðiz. olsun iþleri görülsün
Yer Ýmleri