Ne oldu bu karhaneye coktu mk
Ne oldu bu karhaneye coktu mk
Üstad, bende EREGL vardý 9.15 ten sattým çýktým. bizim borsa robotlarýn oyuncaðý olmuþ. gerçek yatýrýmcý yok. eðer alsat yapacaksanýz yabancý borsalarda iþlem yapýn derim.
GEDÝK, ÝÞBANKASI ve GARANTÝ de hesap açtýrýp iþlem yapabiliryorsunuz tüm dünyada.
ben fiziki ALTIN GÜMÜÞ PLATÝN de devam diyorum. Yanýna ara ara global borsalar çöktükçe nakit tiko para çil çil yeþil soðandan kademeli olarak azar azar AFS fonuna kaydýracaðým, çünkü TENCENT ALÝBABA ve TSM ye güvenim tam biliyorsunuz. Veya direk bunlarýn hisselerini de alabilirim istediðim yerlere gelirlerse.
Ben sizin ereglideki bir sozunuze inanmam daha.
iþin özü bol hesabýna miktarda yeþil soðan yatýrýyorsun, bir sürü uzun sayfa sözleþmeleri imzalýyorsun. sana yabancý hisse alýþ satýþ platformu veriyorlar. paraný havale ile o hesaba transfer ediyorsun. oradan iþlem yapýyorsun. normal yazýlýmlardan farklý bir uygulamasý var.
Üstad nitelikli yatýrýmcý isen Garanti de SAXO BANK hesabý açtýrýyorsun. USD transferi yaparak iþlem yapýyorsun. SAXO BANK uygulamalarýný kullanýyorsun. GAranti aslýnda SAXO ya muhabir gibi çalýþýyor. iþlem baþýna en az 20$ ücreti var. Dolayýsý ile her iþlem bloðu 5000$ üstü olmalý ki komisyon makul olsun. Düþük alým satým yaparsan komisyon kol gibi giriyor. Tavsiyem Garanti yi kullanma. Çok dandik.
Bence Ýþbankasý veya Gedik kullan. Ýþbankasýný beðendim.
Ýþbankasýnda entegre bir sistem var. TradeMaster uygulamasýndan direk alsat yapabiliyorsun. komisyon oranlarý ayný garanti gibi.
Gedik te sistem ve komisyon nasýl bilemiyorum ama onunda benzer sanýrým. Gedik zaten bu konularda çok iyi. Gedik kullananlar memnunuz dedi.
Garanti ye sakýn bulaþma bu konuda!
inanma. zaten çýktým diyorum. Türk borsasýndaki tek hissemi de sattým diyorum. Lanet olsun bir daha girmem diyorum. Bu borsanýn ta damýna koyayým diyorum.
sen benim gördüðüm detayý göremiyorsun. o yüzden bir þey diyemiyorum.
EREÐL gider mi? kesinlikle gider. ama ben artýk bu dandik borsa ile ilgilenmiyorum!
Yer Ýmleri