Originally Posted by myfinans Her zaman söylüyorum Altýn güvenli liman falan deðil. Ons senelerce sürünmüþ Arada bir çýkmýþ tekrar düþmüþ. Dünyada tek bir güvenli liman varmýþ o da dolar. Artýk ne zaman bir olumsuzluk olsa herkes dolara koþuyor dünyada Altýnmýþ, gümüþmüþ hepsi boþ stres dönemlerinde. Haklýsýn üstat belirli bir zaman sonra dolara girelim en güzel
Originally Posted by Webster Sana bekle dedim veba Bekliyorum üstat bir problem yok. Cuma günü artýþ bekliyorum
Originally Posted by Kemtuz Üstad siz yakýn zamanda aldýnýz demek ki dolar altýný iyi tutmuþ. Ons çok düþse de þükür siz kardan zarar etmissiniz teþekkür ederim üstat cuma günü artýþ bekliyorum belirli miktardaki kâr gördüðümde çýkacaðým.
Ýsatr hissesinin tek bir lot fiyatina bir bakin ustadlar
Originally Posted by Pestilence Bekliyorum üstat bir problem yok. Cuma günü artýþ bekliyorum Sendeki sabir bende olsa suan abd ye borc verir duruma gelmistim
Originally Posted by myfinans Her zaman söylüyorum Altýn güvenli liman falan deðil. Ons senelerce sürünmüþ Arada bir çýkmýþ tekrar düþmüþ. Dünyada tek bir güvenli liman varmýþ o da dolar. Artýk ne zaman bir olumsuzluk olsa herkes dolara koþuyor dünyada Altýnmýþ, gümüþmüþ hepsi boþ stres dönemlerinde. ÞEYHÝM, ALTIN DA 3. ALTIN VURUÞUMU YAPTIM. ÇOK YÜKLÜ ALDIM. ÞU AN 1866 LARDA BUGÜN ALDIM. SAAT 12 DE YARIN BÝZÝM ALACAÐIMIZ FÝYAT BELLÝ OLACAK DE MÝ?
Originally Posted by regal1 ÞEYHÝM, ALTIN DA 3. ALTIN VURUÞUMU YAPTIM. ÇOK YÜKLÜ ALDIM. ÞU AN 1866 LARDA BUGÜN ALDIM. SAAT 12 DE YARIN BÝZÝM ALACAÐIMIZ FÝYAT BELLÝ OLACAK DE MÝ? Öyle olacak.Yarýnki Tefas fiyatý. Fonun adý ne?
Originally Posted by myfinans Öyle olacak.Yarýnki Tefas fiyatý. Fonun adý ne? DBA Aldým......
Forum Rules
Yer Ýmleri