Kafiye rakamda deðil zaten,
Demek ki tutacak![]()
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam seçilmiyor ama iyice baktým.
Bu cinci senin avatarýn babasýna mý benziyor ne?
sizin de mi cin þeytan iþine yatýrým yapma niyetiz var.
Benim þeyh bi yatýrým yapmadý daha.
hangi sekmentte çalýþacaðýmýzý bilmiyorum.
Oda söylemiyor.
Þimdilik beklemedeyiz. 117 ye çýkarsa bist, soðan 5,80 e inerse herhalde yatýrýma baþlarýz.
Arkadaþým, antalya da her türlü sekmentte yer var. Þunu söylemeye çalýþýyorum. Hayalinizdeki yer her nasýlsa, o dediðiniz yer antalyada var.
geçen sene bir arkadaþým dediki. ayný gün hem kayak yapacaðým hem denize gireceðim. böyle yer antalyada var mesela. ona aldýk . Mesela sen dersinki. ben kendi balýðýmý kendim yakalayacaðým. kaya balýðýndan baþka balýk yemem dedin. orasý da var antalyada. bu nedenle. hayalinizdeki mekan netleþirse, detaylarý netleþtirip söylerseniz. size nokta atýþ yer tarif ederim.
Üstadým. Antalya açýk deniz. Bu nedenle kendini çok hýzlý temizleyen bir deniz. tabi sizin baktýðýnýz yerlerde belek taraflarý berrak deðildir. ince kumlu olduðu için suyun dibini göremezsiniz. þeffaf deniz kemerden sonra baþlar ve çok harika yüzlerce körfez ve yerleþim merkezi vardýr. ve hiç bir zaman deniz mevsimi geçmez. Antalyada denize sabah 7 ile 10,30 arasý girilir , akþam üstüde saat 17,00 den sonra çarþaf gibidir. dalga olmaz. zaten antalyada temmuz aðustos eylül aylarýna sabah 10 ile 5 arasý güneþte durursanýz baþta güneþ çarpmasý ve yanýk olma ihtimalininiz fazladýr. açýk renkli ciltleer buna dikkat etmeli. tabi liman olan her yerde pislik sýkýntýsý var bu nedenle kemerdensonra gelidonya taraflarý çok harikadýr.
Yer Ýmleri