Originally Posted by Webster Ben 10 kilo et aldim Umarim gonderirler nerden aliyoruz üstad olay ne cozemedim
Originally Posted by Webster Ben 10 kilo et aldim Umarim gonderirler üstadým çýrpýnýrdý karadeniz bakýp Türk'ün bayraðýna diyoruz siz et diyosunuz. yol gösterin bize zaman kötü
Günaydýn herkese gene coðrafyamýz da bir fitne fücur ortamý ama yer mi anadolu çocuðu
Originally Posted by Webster Hepsiekspress 75/25 Cek var Yumulun acil DERBÝ25 Ne varsa aldim Ayri ayri siparislerde kod gecerli Originally Posted by onur1064 nerden aliyoruz üstad olay ne cozemedim Dun geceydi onurum accaktin gozunu
Originally Posted by Batman üstadým çýrpýnýrdý karadeniz bakýp Türk'ün bayraðýna diyoruz siz et diyosunuz. yol gösterin bize zaman kötü Et aldim diyor borsadan.[emoji16] Pinar et mi van et mi domuz eti mi tavuk eti mi görecez. Þaka þaka Web üstad alisveris sitesinden indirim kampanyasina girmis. Sanirim hb den.
Originally Posted by regal1 O ev antalyanýn pahalý evlerinin gölgesinde þansýný deniyor. adam bari foto çekecen mutfak dolabýnýn kapaðýný yaptýr dimi
Üstad bu kampanyalar gunluk mü oluyor.
Günaydýn inek obasý! Yahniniz bol olsun! Hayýrlý haftalar.
Forum Rules
Yer Ýmleri