Originally Posted by myfinans Tam yatýrýmlýk. %50 kar nerde var. Tuvalet kagidi Bu sene al Seneye iki kati
Originally Posted by Webster Ustadim benim durum ondan zereeeeee Benim hanimla ayni kurumdayik O da doktor ben de O mudur oldu ben it muduru bile olamadim 24 saat esaret yani Üstad belkim hobi yapmýþtýr sizi ezmeyi
Originally Posted by myfinans Tam yatýrýmlýk. %50 kar nerde var. Üstad siz bunu bilemez olamazsýnýz, yüzde 50 kar yoksa ticarete girilmez
noluyo benden habersiz ne sohbet dönüyo burda😀😀😀
Originally Posted by Kemtuz Üstad belkim hobi yapmýþtýr sizi ezmeyi Bilmiyorum Ovunmeyi hic sevmem ama cok yakisiliyimdir Bakarken sevgiyle bakiyor Cokta kiskaniyor Anami sevmiyor herhalde Herhaldesi fazla😀😀😀😀
Originally Posted by Kemtuz Üstad siz bunu bilemez olamazsýnýz, yüzde 50 kar yoksa ticarete girilmez Doðrudur. Yapmayý becerebilen için en ideal iþ ticaret
bu nasdak turpun gazý ile yürüyo ama omuz baþ omuz oluþtu websterin degisiyle bacak omuza olacak yakýnda bize dikkatli olmakta fayda var
Originally Posted by Webster Bilmiyorum Ovunmeyi hic sevmem ama cok yakisiliyimdir Bakarken sevgiyle bakiyor Cokta kiskaniyor Anami sevmiyor herhalde Herhaldesi fazla😀😀😀😀 Þöyle mi desek ; Düþmanýmdýr seni kim Bulursa cana yakýn Annen bile okþasa Benim baðrým taþ olur
Forum Rules
Yer Ýmleri