Giresun’un Tirebolu ilçe adliyesinde bugün yaşanan olayda mübaşir cumhuriyet savcısını silahla vurarak kolundan yaraladı.
Mübaşirde silah ne arıyor , ayrıca adliyeye silahı nasıl sokmus ?
Giresun’un Tirebolu ilçe adliyesinde bugün yaşanan olayda mübaşir cumhuriyet savcısını silahla vurarak kolundan yaraladı.
Mübaşirde silah ne arıyor , ayrıca adliyeye silahı nasıl sokmus ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
10/09/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 17 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
CHP parti sözcüsü Faik Öztrak : Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim.
Sağlık durumum şu an gayet iyi.
Fakat birkaç hafta evden çalışacağım.
Arayıp soran herkese çok teşekkür ederim.
9 Eylül Korona Virüs tablosu
![]()
MİT mensuplarının ifşa edilmesi davasında tutuklu yargılanan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın 3 yıl 9 ay hapsine karar verildi.
MİT mensuplarının ifşa edilmesi davasında tutuklu yargılanan gazeteciler Barış Pehlivan, Murat Ağırel ve Hülya Kılınç tahliye edildi
Yer İmleri