Erdoðan: Merkez Bankamýzýn 45,4 milyar dolarý dövizdir. Yurt dýþýndaki altýnýmýzý ülkemize getirerek, ülkemizde çýkan altýný Türk Lirasý üzerinden alarak altýn rezervimizi yaklaþýk üç kat arttýrdýk.
Erdoðan: Merkez Bankamýzýn 45,4 milyar dolarý dövizdir. Yurt dýþýndaki altýnýmýzý ülkemize getirerek, ülkemizde çýkan altýný Türk Lirasý üzerinden alarak altýn rezervimizi yaklaþýk üç kat arttýrdýk.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bursa’da 3 ayrý düðüne katýlan davetlilerden toplam 42 kiþinin Kovid-19 testi pozitif çýktý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Koronavirus’de bir suredir olumsuz haberler alýyoruz . Düðün , cenaze ve plajlarda durum iyi deðil , hele plajlar çok sýkýntýlý , bunlar virüsün yayýlmasýna sebep oluyor ,vatandaþlarýmýzdan bir kez daha tedbirli olmalarýný rica ediyoruz
Erdoðan : Her türlü toplu etkilinliðe bir süre ara verelim , düðünleri az kiþiyle kýsa sürede yapalým . Bakýn ben en yakýnýmýndakilerin bile düðünlerine katýlmýyorum lütfen kurallara uyalým
Reyiz,Kabine Toplantýsý çýkýþý Gaz ile açýklamasý, yarýn borsa etki eder mi dersiniz.?..
Hem ;Yurtdýþýnda ki Altýnlarýmýzý da ,Parasýný verip geri almýþýz.Rezervimiz 45 Milyar Dolarý geçmiþ..Nede olsa Zengünüz artýk.!!.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yabancý çekti gitti, þahlanýyoruz...
Devletin koca bankalarý pul oldu, 10 dolardan 0.5 dolara indi, coþuyoruz...
Merkez bankasý rezervi 120 milyardan eksiye düþtü, pozitif ayrýþýyoruz...
Borç 150 milyardan 450 milyara çýktý, patlama yapacagýz....
dolar Sn Damat geldiðinden beri yükseliyor 7.40 oldu, þenliklere hazýr olun...
Adam ne kadar kötü de olsa ''kargaya yavrusu Þahan gözüküyor''... Benim anladýðým bu...
Cumhurbaþkanýný Ekonomiyi daha iyi yönetecek birilerinin olduðuna kimse ikna edemez anlamýþ olduk...
Yabancý yatýrýmcý arkadaþlar, sizde dönecekseniz dönün artýk, boþa beklemeyin hazine bakanýnýn gideceði yok )))
Yer Ýmleri