...Niyetleri ciddi bunlarýn.Çanak hedefine gidecek eli mecbur.Yeni alýcýlar var.
...Niyetleri ciddi bunlarýn.Çanak hedefine gidecek eli mecbur.Yeni alýcýlar var.
Hisse günlükçü tarlasý gibi, spek hýzla giriþ yapýp mal almak için baský kurayým derken mal kaptýrýnca dönüp aþaðý basýyor...Böyle böyle derken çapsýz yerli hareketlerinde sýkýþýp kalýyor tahta. Buraya alýnýp satýlmamak üzere kýlçýksýz 5-10 milyon lot ordino lazým, serseri çok mal var. Çapsýzlar kýraathanesine döndü.
Cahillik mutluluktur!
Bahsini ettiðiniz hareketin tam olarak içindeydim ve birleþme olunca speðin mallarýný satýp çýktýðýný müþahade edip bende malýmýn %75 ini realize ederek elimde ki eksi maliyetli hisseler ile goy goy moduna geçtim. Ederinin buralar olmadýðýný düþünüyorum ancak fiyatlanmasý için bir takým þeylerin gerçekleþmesi gerektiðini, yüksek karlýlýk ve yüksek temettü verimliliði olur ÝSE fiyatlanacaðýný düþünüyorum. Bu düþünce %25 ini satmama sebebim. Siz bana takýlmayýn, bilançomuz gelince inþallah yazacak daha ciddi þeylerimiz olacaktýr. Hayýrlý yatýrýmlar
Cahillik mutluluktur!
Sen hallklýymýþsýn kardeþ. Heralde elimize verdiler. Böyle istikrarsýz tahta olurmu bilmiyorum. Kaç aydýr yatayda . 3 ayýmýz çöp oldu gitti. Deðer yatýrýmý dedik, geleceðin þirketi dedik felan hepsi hikaye bu piyasada bunlarýn bi önemi yokmuþ. 3 aydýr 2 kademe gitme mi ? Kaç defa para giriþinde 1. Oldu , hacimde 1. Oldu. Ama 2 kademe götürmedi. Tavana deðer deðmez 5 dakika sürmedi %4 verdi. Keþke hep alsat yapsaymýþýz. Girdik artýk göze giren þemsiye acýlmazmýþ... Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etmeyin bilanço gelince de sizin haklýlýðýnýz ortaya çýkacak diye düþünüyorum. Türk Sigorta bilançosunu açýkladýðýnda karlýlýðý ile göz kamaþtýrmaya devam edecek. Sizler çok hýzlý bir primlenme süreci akabinde þirkete ortak olduðunuz için sindirme döneminde böyle darlanýyorsunuz. Yoksa yatýrým mantýðýnýz çok doðru, bence hisse olarakta çok doðru. Ancak hep dediðim gibi hisseye taze para giriþi taze kuvvet lazým. Bunun da bilanço, büyüme ve temettü politikasý görüldükçe olacaðýný düþünüyorum. Sabrý zayýf olan varsa iþi zor ama.
Cahillik mutluluktur!
o.ç vakýf salladý sabah aldýðýný boþalttý yolunu bulduydu olmadý
Yer Ýmleri