Þimdi haberlerde dinledim, santrallerde ciddiye alýnacak bý hasar yokmuþ..
Ayrýca hangi sigorta þirketinde olduðu bilinmeden böyle haberlerin ortaya sacilmasi tamamen kötü niyetli bý davranýþ..
Þimdi haberlerde dinledim, santrallerde ciddiye alýnacak bý hasar yokmuþ..
Ayrýca hangi sigorta þirketinde olduðu bilinmeden böyle haberlerin ortaya sacilmasi tamamen kötü niyetli bý davranýþ..
Bu gibi durumlarda sirketin aciklama yapmasi gerekir.Ancak bunu bile kullaniyorlar.olan kucuk yatirimciya oluyor.Gun ici bloomberg yorumcularinin misafir ettigi bir uzman yangin bolgelerinde oldukca yuklu teminat lar var dedi.Ancak bunlar tek bir sigorta sirketinde degildir...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Temmuz ayi prim uretim verileri gecen seneye gore yuzde 15 civarinda yukselise karsilik geliyor. Bu trendin dvam edecegini dusunursek 2021 karinin hedefim olan 1.6 milyar seviyesine ulasamayacagini ongoruyorum. Dolayisiyla beklentim olan 1 tl net temettu hedefinin de altinda kamis olacak bu senaryo ile. Ancak hisselerimi satmadim, beklemeye devam edecegim. sektordeki lider konumu devam ettirdigi surece teknik karlilik oranini takibe devam ediyorum.
1 TL temettü verecek olsa kafadan 7 TL olmuþtu..
Ama ne verirse versin bedava bý kaðýt...
Ayrýca ipler adamlarýn elinde her fiyat yapabilirler
Asýl olay bu tarz haberlerde aslýnda ama çok aðýrdan geliyorlar... 1 yýl oldu birleþeli hala doðru dürüst bir geliþme göremedik https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ruyor-41890703
LYA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri