orman bakanýnýn kurtarma ekibine müdahale edip görevlinin elinden telefonu alarak enkaz altýndaki kiþiyle görüþmesini her TC vatandaþý utançla izlemeli..
Reklam yapma fýrsatýný kaçýrýr mý hyr
deprem profesörü de papua yeni gine parasýna takmýþ.. ülkecek psikolojimiz bozuldu sanýrsam
Fox haber Ýzmir muhabiri yýkýlan binalarda yeni binalarýn da olduðunu söyledi.
Son düzenleme : vivatrader; 30-10-2020 saat: 22:03.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Asena Türk isimli bir sosyal medya kullanýcýsý, depreme iliþkin paylaþýmýnda "Ya Rabbi! Ýzmirliler gibi zinaya, nefsime deðil, Seccademe köle et beni... Amin!" diye yazdý.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/depr...ylasim-1787245
Ben bu trollerin en aptal olanlari hisse.net'te herhalde diye dusunurdum, degilmis.
Biz simdi bu yaratikla ayni milletmiyiz ?
Bu deprem sonrasý,sosyal medya da en fazla tepki çeken hesap sahibi,%99 sahte hesaplý bir ilgi budalasý alçak,genelde bunlar sözde erkek çýkýyor,bu bot hesaplarýnýn ortak özelliði saldýrdýklarý kiþi veya kurumlarý,o sýrada toplumun hassa olduðu tüm konularýn karþýsýnda olduðu iftirasý atmak...
Hepsi ayný klavyeyle yazýlmýþ gibi;Ýzmirlileri;dinsiz olmak,fuhuþ yapmak,lgbt ve ne alakaysa Fransa ya sahip çýkmakla suçlayan iftiralar,arada bir kaç tane bezelye kadar beyni olan hýyar ve hýyariçe de bunlarý alýntý yapýyor,sonra bu nursuzlar bu kadar iftiradan sonra yataða girip huzur içinde uyuyor.
Yer Ýmleri