-

Originally Posted by
realities
sn hkm 2021 ilk 6 ayýnda 4 milyon deðerli insaný aþýlasýnlar bütün sünnetlik altýnlarýmý size gönderirim
2022 de ise kalan çoðunluk dediðiniz insanlarýn % 25'ni aþýlasýnlar bir daha yazmam o kadar da iddialýyým
Valla aslýnda bu konuda bilgi eksikliðim var.Bu çin aþýsýnýn baþarýsý nedir,çinin üretim kapasitesi nedir tahmin edemiyorum ki.Neticede bu aþý da ticaret olayý.Çin malum halen ayakta kalan üretim kapasitesi güçlü tek ülke.Belki de üretim kapasiteleri çoktur,o konuda en ufak bir bilgim yok,bizimkilerin o aþýyý almalarý ,daðýtmalarý falan o konular eski saçmalýklarý düþünülürse elbet insan karamsarlýða kapýlýyor.Ne diyelim bu ara iyimser olmaktan baþka çare yok.
-

Originally Posted by
hkm
Valla aslýnda bu konuda bilgi eksikliðim var.Bu çin aþýsýnýn baþarýsý nedir,çinin üretim kapasitesi nedir tahmin edemiyorum ki.Neticede bu aþý da ticaret olayý.Çin malum halen ayakta kalan üretim kapasitesi güçlü tek ülke.Belki de üretim kapasiteleri çoktur,o konuda en ufak bir bilgim yok,bizimkilerin o aþýyý almalarý ,daðýtmalarý falan o konular eski saçmalýklarý düþünülürse elbet insan karamsarlýða kapýlýyor.Ne diyelim bu ara iyimser olmaktan baþka çare yok.
Adamýn aþýlayacak 1 milyar vatandaþý var. Diðer yandan çin aþýsý eski usül diyorlar bana biontech veya modernada daha çekici geliyor. Sonuçta bilinen bir yöntem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
-
Benim bir arkadaþ çin aþýsýna gönüllü oldu. Antikor yanýtý oluþmuþ. Yani aþý iþe yariyor

Originally Posted by
Egeli
Adamýn aþýlayacak 1 milyar vatandaþý var. Diðer yandan çin aþýsý eski usül diyorlar bana biontech veya modernada daha çekici geliyor. Sonuçta bilinen bir yöntem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri