Golde Volkan'in yapacaðý birþey yok.
Golde Volkan'in yapacaðý birþey yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Genelde bir þey yapmýyor zaten )))
Kalecilik sadece gol kurtarmak degil topu oyuna iyi sokacak
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ikinci hafta midem agrýdý...Dün 15 dk gs maçýna baktým, þimdi bize yok arkadaþ iþimiz zor...
Gecen yýl eksigimiz 10 numara ve golcü degilmiydi ?
O kadar transfer yapýldý 10 tane maç yaptýk sahada 10 numara ve golcü gören varmi !!!!
Ben takým adam gibi futbol oynayana kadar maç ta seyretmiyecegim yorum da yapmayacagým...
Volkanda, Aykutta, M.topal kazýgýda sizlerin olsun.....
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe 1 Trabzonspor 1 Dk 45 Alper Potuk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Giuliano 2.yarida oyuna giriyor.
Van Persie 2.yarýda yok.
Trabzon oyunu hýzlý çýkmaya çevirdi onun dýþýnda çok etkili deðiller.. Þuan forvetsiz oynuyoruz Mehmet topal yada de Souza'yi oyundan alýp Soldado'yu almalýyýz.
Fenerbahçe 1 Trabzonspor 2 Dk 56 Olcay Sahan
Çýkarken kaybedilen saçma bir top ve volkan'in kapattýðý köþeden yediði gol..
Neustadter yerine Soldado oyunda.
Yer Ýmleri