Deðerli üstadým, haklýsýnýz ben eleþtirinizi kabul edeyim. Burada çok spek hisse ovduk belki hata ettik.
Ama Webster üstadýn, myfinans'in piyasa okumalarini eþ geçmemek lazým. Daha geçen ulusa sesleniþ oldu biraz sarkastik biraz esprili ama çok faydalý mesajlarý vardý. Biraz da bilgiyi yakalamak önemli. Siz saðlamcisiniz diye anlýyorum buna saygým sonsuz.
Ama fon konusunda , piyasa gidiþatý konusunda da çok deðerli tartýþmalar oldu en basitinden bahsedilen aft - yay sepeti bundan 1 ay gun once yapýlmýþ olsa þimdiye %15'e yakýn kar birakmisti...
Üstad size neden kýrýlsýn hic sanmam sizi sever saygý duyardý. Eminim takilmalariniza da en çok kendi guluyordur. Siz latife ediyorsunuz Onur üstad bunu anlayacak biridir.
Belki de bizlere kizmistir... Geçenlerde öyle yazmýþtý buradaki herkes Webster'i seviyor beni sevmiyor diye... 😀😀
Þimdi gelelim günlük KAP incelemesine.
2 tane gözüme iliþen var.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/881233
Azami lot belli, azami para belli. Yani þimdi o kaðýdý uçurmazlar mý borsada zaten alacak þirket diye?Þirketimizin 13.10.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda;
-Þirketimiz Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularýna istinaden Þirket paylarýnýn Borsa'dan geri alým yapýlabilmesine,
- Geri alýma konu edilebilecek azami pay sayýsýnýn 500.000 Adet (500.000 TL nominal) olarak belirlenmesine,
- Geri alým için ayrýlacak fonun, Þirket iç kaynaklarýndan karþýlanmak üzere en fazla 15.000.000 TL olarak belirlenmesine,
- Pay geri alým programýnýn ve program kapsamýnda yapýlacak alýmlarýn ilk Genel Kurul Toplantýsýnda ortaklarýn bilgisine sunulmasýna,
- Ýþlemler için Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Niyazi Önen ile Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Aþkýn Kurultak'ýn münferiden yetkilendirilmesine karar verilmiþtir.
Kamuoyumuza saygý ile duyurulur.
Yoksa ben yanlýþ mý anladým durumu bir acemi olarak?
Yer Ýmleri