Dr. Bilgehan Bilge: Son 30 yýldýr her gün maske kullanýyorum.
1. Hiçbir maske virüs enfeksiyonlarýna karþý koruyucu deðildir.
2. Maske virüslerin besi yeridir. Maskeler virüs üretim merkezidir.
3. Maske kullanan insanlarýn kanýndaki OKSÝJEN oraný azalýr.
4. Maske kullanýmýnýn SÜRPRÝZ yan etkileri karþýmýza çýkabilir.
Kazancýn bol olsun hocam. Maliyetin düþük, para oldukça þuanki fiyatlardan ekleme yapsan bile kârdýr. Kaldý ki Mart'taki temettü ile güzel bir maliyet düþürmesi yapabilirsin. Bakalým þirketi bu kârlarý ile temettünün üstüne bedelsiz beklentimiz de var. Hele bi Þubat ayý gelsin de![]()
Sayýn üstatlarým abilerim,
HDFGS - Hedef giriþim sermayesi bu þirket hakkýnda ki düþünceleriniz nelerdir? Uzun zamandýr dikkatimi geçmiþ ve takibimde. Þirketin kurulma ve yatýrým mantýðý çok hoþuma gidiyor. Ayrýca Hedef Portföy'ün fonlarýný çok beðeniyorum. Ýyi yönetiyorlar. Deðer yatýrýmý olarak da HDFGS'nin geleciðini çok parlak görüyorum, kaldý ki þuan bile FK ve PD/DD oranlarý çok çok iyi.
Sizlerin de düþüncelerini öðrenmek isterim.
https://hizliresim.com/vwcxu5
bu haftanin en begendigim hissesi
bilen kazanirda oyum en cok bu hisseye
web.im cnm ustadým
dunya hayatý kýsa ama gene de þunu öneririm herkes ayaðýný yorganýna göre uzatmalý yani 1 milyon serveti olan adam 750k araca binmemeli.
tabi sizin servet tahminimce 3-4 milyon arasý karý koca beyaz yaka yani servetinize göre dunya hayatýný iyi yaþamak için aracýnýz mutevazi gorunuyor bugun orta segment 300K oldu.
750K ya çýkmasanýzda eðer cesaret edemeyip bi 600K civarý kademe yapabilirsiniz.
mevduatçý baþladýk zarara girdik borsa iþinden ama tavsiyeyi de kademe diyerek veriyoruz iþe bak ya![]()
Yer Ýmleri