En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dostum birde bu adamýn saðý solu belli olmaz diyorlar..
Putin'in Suriye'de karizmayý iki paralýk etti..
Þimdide tweet'inde Rusya'ya barýþ mesajlarý gönderiyor..
Bipolar bozukluk belirtileri...Things will work out fine between the U.S.A. and Russia. At the right time everyone will come to their senses & there will be lasting peace!![]()
Geçen gün bir arkadaþ "dolar hacmini nasýl görürüz" demiþti, bu da ayný hesap. Göremezsiniz, bilemezsiniz. Bin tane platform var, hangisinde hacim ne, min-max ne nasýl göreceksiniz? Hepsini toparlayan bir sistem yok. Reuters dealing ve forex ekranlarý "en yaklaþýk" sonucu verir ama kimse tek bir ekrandan bakýp da kesin dibi göremez, az da olsa farklý fiyattan iþlem geçen baþka ortamlar olabilir.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Bence de deðil.
Sadece baþlýða gelip de günün dibini 3 saat geçtikten sonra kendi alým yeri olarak anons edenleri sembolize etmek için iþaret ettim.
Ben doðrudan piyasayý yakýndan izleyen bankalarýn hazinesinden alamadýðým bir fiyatý internet bankacýlýðýndan almak....
Neyse...
Dert deðil.![]()
Dert.. dert aslýnda.. ama senin derdin..
O kadar alýþmýþsýn ki birilerine laf çakmaya..
Birisine laf çakayým derken, herkes sana laf çaktý..
Kestirip atýyorsun.. Neyse diyerek..
Buradaki onlarca insan.. sen bu yollarý bilmezken, kafasýný kaldýrmadan ekran takip ediyor, o yollardan ikinci, üçüncü kere geçiyordu..
Yazdýðýna dikkat edeceksin.. Alem sanal da olsa, geçmiþi insanýn peþini býrakmaz..
Tmm..
Bu veriler günlük traderlar için, alýp satmayanlar, ne olur ne olmaz deyip saklayanlar için anlam bile ifade etmez. Nasýl ki Jölelinin VF ile borsayý þahlandýrmasý akýllý olanlar için alýþ yönünde bir anlam ifade etmiyorsa abidik gubidik Dolar hareketleri de trader olmayanlara bir þey ifade etmemeli.
Aynen hocam bu adam sorunlu ve bunu herkes daha ilk günden söylerken ben acaba dedim ve yanýldým, aslýnda görünen köy kýlavuz istemiyormuþ, ama ben adam ekonomi aðýrlýklý gideceðim Rusya ile barýþ yapacaðým falan dediðinde hali hazýrda var olan sorunlara daha barýþçýl bir çözüm sunarlar diye düþünmüþtüm ama hepsi boþmuþ, bari bu dengesiz dünya savaþý çýkarmasa diyorum, malum daha adam koltuða oturmadan bazý yorumcular bu tarz söylemlerde bulunmuþlardý...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri