yabancý yok býyýklý hemde badem býyýklýlar var. Ayrýca yakýn bir gelecekte borsa piyasalarý patlayacak..çoðunluðu BALON..Hiç bir þey sürekli artmaz..
yabancý yok býyýklý hemde badem býyýklýlar var. Ayrýca yakýn bir gelecekte borsa piyasalarý patlayacak..çoðunluðu BALON..Hiç bir þey sürekli artmaz..
O iþ þöyle..
Mesela 2 milyarlýk lýk takasý tamamen yerli 20 firma düþün..
40 milyar demi..
Bunlarý double yaptýklarýnda PD leri 40 milyar artmýþ oluyor..
Heh iþte..
40 milyar tl lik de yabancý giriþi olursa yabancý takasý deðiþmemiþ oluyor..
Garanti yi aç 3 aylýk yabancý takasýna bak giriþi göreceksin..
Yine tuprs da da durum ayný..
Arjantinde serbest kurdan vaz mý gecti. Grafik tuhaf da ..
Özel tüketim vergisi (ÖTV) oraný motor gücü 85 kW'yi geçmeyen elektrikli araçlarda %3'ten %10'a, motor gücü 85 kW'yi geçen fakat 120* kW'yi geçmeyen elektrikli araçlarla %7'den %25'e, motor gücü 120 kW'yi geçen elektrikli araçlarda %15'ten %60'a yükseltildi / Resmî Gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
geçen hafta sonu mobilden market alýþveriþi yaptým, ürünlere bakarken çoluk çocuk yiyor diye kare çikolata alayým dedim. baktým fiyata uzun zamandýr da almýyorum ya da dikkat etmemiþim, sanki fiyatý hiç artmamýþ gibi geldi . Þaþýrdým almýþken 3-5 paket alayým fiyatý arttýrmadan stoklayayým dedim aklýmca.
Sonra sipariþler geldi o anda anlamadým da paketin birini açýnca ya dedim bu çikolata ne çabuk bitti?
Sonra baktým ki 60 gr. mýþ.
Eskiden bunlar 100 gr olurdu sonra 80 düþmüþ en son 60 gr. olmuþ.
Bu esnaftan korkulur.
Eskiden Özalýn bir sözü vardý, "benim memurum iþini bilir" diye....
Þimdi o söz yýllardýr esnaf için geçerli.
Ýþini dürüstçe yapan ahlaklý olanlar hariç hiç birine acýmýyorum artýk.
Önlü arkalý giriþiyolar
Çoðu üründe var bu hile..
"Nutella" mesela, fiyati ayni kalmis ama gramaj 750 den 630'a dusmus..
Goz boyama, sahtecilik, yalancilik dalevera mesru oldu artýk...tuttugunu beceriyorlar....kimden feyz aliyorlar acaba !!!
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri