Fatih Altaylý: "Bakan’ýn 11’inde gelecek dediði aþýlar muhtemelen geldi ama bizim aldýðýmýz aþýnýn 3. Faz çalýþmalarý henüz açýklanmadýðý için aþý 'resmen' kimseye yapýlmýyor. Fakat pek çok kiþiye 'el altýndan' aþý yapýldýðýný biliyor, duyuyoruz"
Fatih Altaylý: "Bakan’ýn 11’inde gelecek dediði aþýlar muhtemelen geldi ama bizim aldýðýmýz aþýnýn 3. Faz çalýþmalarý henüz açýklanmadýðý için aþý 'resmen' kimseye yapýlmýyor. Fakat pek çok kiþiye 'el altýndan' aþý yapýldýðýný biliyor, duyuyoruz"
ttb bugüne kadar ne söylediyse ya yalanladýlar ya sustular hatta terör örgütlerinin elinde dedilerBakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazý siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaþlarýmýz eleþtiri adý altýnda mücadelemizi sekteye uðratabilecek deðerlendirmeler yapmaktadýr."
ama ttb nin tek yanlýþ veya yalan açýklamasý olmadý
hepsini sayýn bakan bile sonradan açýkladýðý verilerle dolaylý yoldan doðruladý.
bir halt olacaðý yok.
Mesela ben bir sey 4.80'e dusecek desem, sonra da o sey 8.50 olsa, bir daha yazmaya utanirdim.
Corona virüsün Ýngiltere’de mutasyona uðramasý sonrasýnda Türk Hava Yollarý, Ýngiltere ve Hollanda uçuþlarýný 48 saatliðine durdurdu / Sözcü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri