Yaþanan olaylar sebebiyle yeni baþkanýn tescil edileceði kongre binasýndaki oturuma ara verildi
Baþkan yardýmcýsý Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çýkarýldý
Yaþanan olaylar sebebiyle yeni baþkanýn tescil edileceði kongre binasýndaki oturuma ara verildi
Baþkan yardýmcýsý Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çýkarýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
🔴#sondakika
kongre binasýnda olan temsilciler meclisi üyelerine masalarýnýn arkasýna saklanmalarý istendi.
— cnbc
Sabahtan beridir Boynuma ve sýrtýma feci bir aðrý saplandý. Ayný aðrý berat albayrakýn istifa ettiði gün de saplanmýþtý hatta albayrak istifa ettiði gece sabaha kadar uyumadým gece saat 4 te forexte 8,40 civarýnda dolardaki uzun pozisyonumun yarýsýný kapamýþtým. Aklýma George Soros'un oðlunun babasý için söylediði bir söz gelmiþti . Oðlu babasý soros için "Babam ne zaman þiddetli bir sýrt aðrýsý olsa pozisyondan çýkardý" diyordu.. Bu yazýyý yýllar önce Ed Seykota'nýn trading tribe adlý forum sitesinde okumuþtum...
Þimdi diyorum ki sýrt ve boyun aðrýlarým baþladýðýna göre bugün dibi görmüþ olabilir miyiz acaba?
Ya da bu seferki aðrým hafif üþütmenin verdiði bir aðrý mý...?
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Çok basit manipülasyon var. Bankalar da ortak menfaat ile karþýlýklý paslasiyor. Faiz artýþý dolar kuru düþtüðünde fiyatlar stabil çýkar bahara indirim baþlar.
Ýyilestirip dogaya salmisiz.
https://twitter.com/siradisii1bilgi/...993806848?s=20
Yer Ýmleri