AKP Eskiþehir eski Gençlik Kollarý Baþkaný, þimdiki dönem Bld. Meclis Üyesi AVUKAT Fatih Özata, instagram hesabýnda COVÝD aþýsý olduðunu duyurmuþ. Özata ayný zamanda saðlýkçý deðilse; aþýyý nasýl yaptýrdý? Gerçekten merak ettiðim için soruyorum. Umarým mantýklý bir cevabý vardýr.
El cevap; 3 hastanenin avukatý veya danýþmaný olmam hasebiyle
AKP Gençlik Kollarý eski Baþkaný Av. Fatih Özata, soruma cevap vermiþ ve "3 hastanenin avukatý olduðum için AÞI olabildim" demiþ. Özata gerçek bir saðlýk neferiymiþ de haberimiz yokmuþ! Veterinerler bile aþý olamazken, hastane avukatý oluyor. Fatih Bey'i nöbete de bekliyoruz!
AKP'li Özata, Eskiþehir'de uzun bir süre SGK anlaþmasý yapýlmayan GürLife Hastanesi'nin avukatlýðýný üstleniyor. SGK engeli böylece aþýlýyor. Sonra da rabbim verdikçe veriyor! AVUKAT Özata, taþeron saðlýkçýlarýn bile kapsamýnda olmadýðý E-NABIZ'a girerek aþý oluyor! Eþitlik?
https://twitter.com/barisyarkadas/st...51730953904128
Esas bu sýra meselesinde çadýr karýþacak demiþtim...týbbi mümessil de öte yandan, 'Ee biz?' demiþ...du bakalým daha ilginç örnekler de düþer yakýnda..
Son düzenleme : Achiles; 16-01-2021 saat: 22:19.
Kuvvetle muhtemel carry trade yapan 20 milyar dolarlýk tefecilerin eline düþtük.
-Bak çekerem parayý haaa (Þener Þen üslubuyla söylenecek)
Güzel bir tweet;
https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...55534633963520
Senin yakýnlarýna gelmiþim hocam, tam 31 aralýk 1999 da toronto ontario da celine dion un millenium konseri için abd den pittsburgh-cleveland- buffalo- niagara þelaleri yolunu kiralýk arabayla geçip toronto ya varmýþtýk.Kanada daha medeni gelmiþti abd deki fakirlik ve kaos orda yoktu. niagara þelalerinde baya foto çekmiþtim. Kanadalýlar sýcak ama ülke çok soðuktu![]()
Þunlarýn kafa baþka kafa...onlara göre her þey obo-tobo ve üçgenden ibaret..giden trene biniyorlar, yüksek kaldýraçla kýsa mesafe koþuyorlar, çok disiplinli stoploss kullanýyorlar, küçük parayla oynuyorlar, þuradan dönerse þuraya gider, ben daha oraya varmadan þurada TP olurum þeklinde, yardýrýyorlar netekim, çoðu genç ve çoluk çocuk...ama toplamlarý yekün tutuyordur..tam olarak bitcoin nedir, niye alýnýr, niye yükselir düþer, açýklama yok..gerek de yok zatenÝleride þey olacak, ney? 2 yýl içinde dijital euroya geçeceðiz dediler..
Yani ben daha çok çadýra bakýyorum, karýþmýþ mý diye? Haklý olabilir, hastanedeki kantinci de aþýlanmalý, hastanenin taksi duraðýndaki þoför de, katçýsý da, meydancýsý da hastanenin...Bence esas kargoculara da öncelik verilmeli, bu aralar yükleri arttý elemanlarýn, taþýyýcý molekül gibi risk taþýmalarý da cabasý...yani nereden nasýl yaklaþtýðýnýza baðlý olarak çok þey deðiþir..
Yer Ýmleri