TCMB PPK: Para politikasý duruþu, enflasyon görünümüne yönelik yukarý yönlü riskler dikkate alýnarak, temkinli bir yaklaþýmla enflasyonun kalýcý olarak düþürülmesi ve fiyat istikrarý hedefine ulaþýlmasý odaðýnda belirlenecektir
TCMB PPK: Ýç talep koþullarý, döviz kuru baþta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararasý gýda ve diðer emtia fiyatlarýndaki yükseliþ ve enflasyon beklentilerindeki yüksek seviyeler, fiyatlama davranýþlarý ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir
TCMB: Kasým ve Aralýk toplantýlarýnda gerçekleþtirilen güçlü parasal sýkýlaþtýrmanýn krediler/iç talepteki yavaþlatýcý etkilerinin daha belirgin hale gelmesi beklenmekte,böylelikle enflasyon üzerinde etkili olan talep/maliyet unsurlarýnýn kademeli olarak zayýflayacaðý öngörülüyor
TCMB PPK: Asgari ücretin özellikle hizmet fiyatlarý kanalýyla oluþturacaðý ilave enflasyon katýlýðý, para politikasýndaki sýký duruþun geçmiþ öngörülere kýyasla daha uzun bir süre korunmasýný gerektirmektedir
TCMB PPK: Sýký parasal duruþ, enflasyon beklentileri, fiyatlama davranýþlarý ve finansal piyasa geliþmeleri baðlamýnda dýþsal ve geçici oynaklýklara karþý önemli bir tampon iþlevi görecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gýda Komitesi, bu akþam saat 20:00'de gýda fiyatlarýndaki geliþmeleri görüþmek üzere Hazine ve Maliye Bakanlýðýnýn ev sahipliðinde toplanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saða sola özelliklen vatan hayini bozgunculara epeyce geydirdik, umarým barmak atma... pardon basmadýðýmýz konu kalmamýþtýr.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Gýmýldamýyor gavur oðlan..alttan topla üste takoz yap..mal toplama formasyonu..Çakar çakmaz çakan çakmak, Tokaii..
Felsefe yapma...Ýsmail..
Damadý isterük, Naci akýllý uslu mesajlar veriyor, olmayi..netekim..
![]()
Yer Ýmleri