-
Sağlık Bakanı : Gündemimizde yeni bir tedbir yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Sağlık Bakanı : Mutasyon sayıları artmaya devam ediyor ama var olan vaka sayılarında mutasyonun bir etkisinin şu an olmadığını görüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Sağlık Bakanı : Üniversitelerde yüzyuze eğitim konusunda bu hafta bir karar verilecek lakin son 2 haftadır mutasyon sebebiyle yaşanan bir artık olduğundan yüz yüze eğitimin riskli olduğunu düşünüyorum
-
Sağlık Bakanı : Dün ve bu sabah Türkiye’ye aşı geldi , bunu ilk kez buradan açıklıyorum
-
Koca: Mutasyonlu virüsün görüldüğü il sayısı 33'e kadar çıktı
-
Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde vaka sayılarının düşük olduğunu biliyoruz , bilim kurulumuz bir esas belirleyecek buna göre il ve ilçe bazında kararlar alınabilecek
-
Sağlık Bakanı : Mart ayından itibaren iller bazında vaka sayısına göre kısıtlamalari gevşetmek, kaldırmak veya arttırmak gerebilir
-

Originally Posted by
MedwiG
Sağlık Bakanı : Üniversitelerde yüzyuze eğitim konusunda bu hafta bir karar verilecek lakin son 2 haftadır mutasyon sebebiyle yaşanan bir artık olduğundan yüz yüze eğitimin riskli olduğunu düşünüyorum
Bu dönem için bende gereksiz buluyorum. Üniversiteler zaten haziranda tatile girecek. Onun yerine önümüzdeki döneme hazırlanmak yerinde olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri