Sn cennetyolu sizi anlýyorum, kafanýzda bu halka arzla ilgili soru iþaretleri var ve olumsuz olduðunuz için halka arza katýlmayý düþünmüyorsunuz. Tamam anladýk da halka arzýna katýlmayý düþünmediðiniz þirketin forumunda bu kadar yorum yapmak sürekli olumsuzluk pompalamak niye.
Þimdi sizin yazýlarýnýzdan etkilenip vazgeçen olur ve þirket %20-30 prpm yaparsa bu kiþilerin ahýný almýþ olmazmýsýnýz.
Ben sizin gibi düþünsem bir kez fikrimi söyler geçerim bir daha da uðramam bu foruma.
Bugün ile yarýn baþvurmak arasýnda fark yok sanýrým, benim nakit yarýn boþa çýkýyor, aþýrý talep nedeniyle kapattýk demesinler bugün.
Bu kadar üstüste baþarýlý ve en az bir hafta tavan giden arzlardan sonra bunun baþarýsýz olmasý bu trendi bitirir, diðer halka arzlara olacak talebide bitirir, buna izin verirlermi sizce. Hem kim bizim borsada finansal tablolara göre yatýrým yapýyorki, nerde batýk þirket var tavan tavan giderken süper bilançosu olanlar düþüyor. Olumsuz yorum yapanlar algý ile daha çok lot alabileceklerinide düþünüyor olabilir, kimse kimsenin vebalini almasýn bence.
Yer Ýmleri