50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
þu pazarlama meselesine takýldým açýkçasý ???
pozisyon short ya da long olarak ayrýlamaz.. pozisyon pozisyondur !!
ve burada bir pazarlamadan söz ediliyorsa bu topic altýnda "short" pozisyonun [hisse bazli piyasalar ve turevleri icin] pazarlamasý yapýlýyor bence.
Daha doðrusu endeks ve turevleri short, doviz icin long olmak uzere krizi pazarliyorsunuz insanlara burada.
yýðýlmýþ bir yýðýn grafik birde logaritmik olunca daha anlamlý oluyor havasý eþliðinde youtube ve medya'dan gizli hikayeden referanslar ile bunlar yapýlýyor.
hayýr kriz olabilir mi olabilir, piyasalar düsebilir mi dusebilir ama bu neyin kehaneti, neyin hýrsý??? insanlarin goruslerini aþaðýlamakta neyin nesi (hisse tasiyan ya da long pozisyon alanlarý) tutturulmus bir pazarlamaci diye gidiyor. dedigim gibi bir pazarlama varsa bu topicte [emoji4]
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
PÝYASALAR PAHALIYKEN ALIN DEMEK mi YOKSA piyasalar Pahalýyken satýn diye mi yorum yapmak mý pazarlamak bunun kararýný okuyucu verecektir.
Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
ancak ben bunlarý söylerken Döviz aylýk grafiklerde toplanýyor borsa ise aylýklarda satýlýyordu.
hadi Ekim ayýnda göremedik düþüþü Aylýk bazda daha ÞUBAT 2018 e tam GRAFÝKLERDE : " kasým aralýk ocak þubat " 4 adet BAR var.
bakýn STERLÝN yüzde kaç getirmiþ son 9 yýlda?
####
####
Sterlin long derken siz neredeydiniz?
####
DENGE yatýrým 3 ,3 tl ydi gizli deðer analizime takýldý bastýkça bastýlar toplamak için ne OLDu RALLÝ
#####
EMKEL dedik
EDýp dedik
NTTur dedik
yazdýklarýmý konuþmayýn HÝÇ
daha gerçekleþmemiþ ancak gerçekleþme ihtimalleri %99 olan global krizleri olmayacak diye vatandaþa yutturmaya çalýþýn
insana bir dur demezler mi?
####
FLAP dedik geçen yýl
ANACM dedik
KAREL dedik
COMDO dedik
####
ancak nerelerden döndürürler ne yaparlar o kýsýmlarda risk almam
ben kýsacýyým endeks hisselerinde ancak bu tür gelecek gördüklerimde uzuncuyum
####
ARENA halen favorim
ITTFH ç.... sý ise beni zarara uðrattý ancak toplandý
####
VKFGYO
gelecek 10 yýlýn hisselerinden yýldýz
#####
ECzacý ila.ç hep söyledim
eczacýyt hep söyledim
ne oldu?
geriye dönük bakýn bakalým bunlar bidon hisseler deðil
bidon hisse nedir biliyor musunuz GYO grubundan bir kaç hisse mesela veya spekülatif hareket gösterenler
her zaman iþlemlerde yapmanýz gereken hareketleri yazdým
KÜÇÜK LOT lar çok iþlemler günde 1000adet üstü emir yollamýyorsanýz iþlem yapmayýn
afedersiniz hisse
10tl
yüzde 1 artmasý için 10 kademe geçmesi gerekli gidipte 1 kademeden iþlem yapýlmaz
10 kademeye her kademede 5 emir yollasanýz zaten 50 emir yapar
####
Dolar euro altýn gelecek tahminlerimin arkasýndayým nedenlerim açýk piyasayý takip ediyorum
####
Yer Ýmleri