Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz baþlýðý bile bu kadar aktif deðil. Sizi keþfettiðim iyi oldu. Çok faydalý analizler paylaþmýþsýnýz. Emeðe teþekkürler.
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz baþlýðý bile bu kadar aktif deðil. Sizi keþfettiðim iyi oldu. Çok faydalý analizler paylaþmýþsýnýz. Emeðe teþekkürler.
eeeerrrrrsoooyyyyyy
bu resim sana biþi hatýrlatýyomu...
![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
güldüm çok
iyi oldu
###
ben ne dedim PETROL 51 dolardý 65 dolarý görecek dedim mi?
her 1 LOT petrol iþleminde petrol 51 dolardan örnek 52 dolar olursa 100 dolar cepte mi?
cepte
ben 61-62,50 dolara kadar bu hafta içinde ralli olacak derim.
oradan biraz satýþ yer
ALTIN 1284 dolar oldu mu ? ben söylerken 1250 dolar mýydý ?
her 1 LOT altýn iþleminde 34dolar x 100= 3400 dolar cepte mi?
USDTRY þuan milletin SHORT larýný yukarý çekerek patlatmak istiyor bende iNATLA satýyorum çünkü DESTEK kýrýldý
3,75 tl olursa her 1 LOY iþlemde ne kadar cepte artýk siz HESAPLAYIN
3,75 olmasýn 3,76 olsun hadi 1 kuruþ benden
####
her söylediðim hisse %300 getirdi mi veya %500?
###
endeks in bu HAREKETÝNÝN sebepleri açýk MAL_SIZ kalmýþ vatandaþ nasýlsa satamýyor elinde mal olanlar ise daha yüksekleri hedefliyor
DÝKKAT edilirse PÝYASA þuan ACEMÝ teknikçi avýnda
yani KORKUTMADAN yukarý çýkýyor bunun anlamý DÜÞÜÞ SERT olacak
####
o yüzden yukarýdaki grafik yerine 162.mesaj ve öncesinde veya sonrasýndaki GERÇEK teknik ANALÝZLERÝMÝN RESMÝNÝ koymanýzý da beklerim
neden derseniz yukarýdaki GRAFÝK bir teknik analiz DEÐÝL ilustrasyondur.
DAHA TEKNÝK analiz ile ÝLLUSTRASYONUN farkýný anlamýyorsanýz buralarda gezmeyin
vatandaþ okusun bakalým þimdi zaten takip edenler neler eklediðimi hangi teknik analizleri koyduðumu bilir?
####
bir AKIL karýþtýrýcý düþündürücü SORU daha sorayým
TARÝH 2017 þubat TR de bir KARAR alýnýr
artýk FOREX iþlemlerinde ALTIN-petrol -vs...
KALDIRAÇ 1/10 olacak ve iþlem yapmak için ALT limit 50 000tl olacak
bunu VATANDAÞ nasýl algýladý ? FOREX kumar yok forex e girenler BATAR yok forex kötü YOK FOREX ka ka
asýl sorulmasý gereken soru þu YILLARCA 1/100 kaldýraç ile Vatandaþýn anasýný aðlatan yüksek komisyonlar ile kazýklayan TR deki þirketler ARtýk çok abartmýþtý bu onlara bir cezaydý
ben sonuçta hiç TR de hesap açmadým açmam da ingiltere usa varken neden açayým
altýn iþlemi yapacam adam bana 0,30minimum TR içinde komisyon koyacak yurtdýþý 0,1 koyacakken nden tr de açayým?
birde BORSAMIZ yukarý ÇEKENLER BU EMÝRLERÝ VERDÝ yani FOREX e AKAN vatandaþýn parasýnýn BORSAya akmasýný istiyorlardý
ÇÜNKÜ çok fazla FAÝZ ile TAÞIMA maliyetleri vardý hisseleri birazýný VATANDAÞA yýkmalarý gerekliydi
ASIL nedeni buydu
yoksa forexte bugün kaybedersiniz AYNI gün TERS iþlemlerle KAybettiðinizin 2 katýný kazanabilirsiniz
SONUÇta alým =satým olursa teminat SIFIR oluyor yani limitiniz AÇILIYOR
KALDIRAÇ oranlarý ise sadece sizi ZORLAMAZ örnek 1/100 kaldýraç ile
1 LOT iþlem yapmak için BLOKELÝ teminatýnýz 10 dolarsa
1/500 kaldýraç ile ayný teminatýnýz 2 DOLAR oluyor yani YÜKSEK kaldýraç = VATANDAÞIN yARARINA DIR
1LOT ile ise devamlý ayný oranda kazanýr ve kaybedersiniz
bu kýsým önemli
1 LOT iþlem ile tüm kaldraç oranlarýn KAZANÇ veya kayýp AYNIDIR.DEÐÝÞMEZ
####
biz bunlarý ANLATTIK
###
neyse ITTFH düþüyor alt destekte takýlýyor hareketini yukarý tamamlarsa iyi kar býrakabilr
EDIP zira takipteyiz
eski söylediklerimi söylemeye gerek yok herhalde artýk GEÇTÝ onlarýn fýrsatlarý %500 getirdi ya
denge holding uçtu gitti
GEREL gitti
dah ne anlatayým?
halen illustrasyon Grafiði koyup beni KARALAMAK isteyenlere karþý yorumlarýma YÜKSEK puan veren vatandaþlar saðolsun
####
HALKB takipteyim günlük TRADE ediyorum bir miktar ile
####
ancak hedefim USDTRY saðlam kar ettirecek SATIÞ larým kar býrakýnca
üstelik SWAP faizleri yüksek böylece SATTIÐIM her bir LOT ile gecelik 25dolar faiz býrakýyor yaklaþýk
####
USDTRY satýþlarý yemekle meþgul þuanda
TEKNÝK paylaþtým bakýn zahmet edip
####
PETROLDE ARALIK-OCAK-ÞUBAT aylarý RALLÝ olacak 75 DOLARA kadar TAÞIYABÝLÝRLER
unutmayýn PEtrol varil fiyatýnda her bir DOLAR artýþ 1 LOT alýmda eþittir 100 DOLAR kar cepte demektir.
####
NÝSAN AYINDA ise 70 dolar civarý tavan olacaktir
####
2019-2023 yýllarýna KADAR PETROL dünyanýn en çok Getiren emtia sý olmaya ADAYDIR.
benim kiþisel görüþüm 200 dolar varil fiyatýný geçmesidir.
KAya gazý vs.. hileleri ile dünyanýn yönetenleri birilerini cezalandýrdý YALAN haberleri ortalýkta
ASIL oyun SURÝYEDEKÝ TERÖR örgütlerinin PETROL 100dolardayken KARABORSADAN varilini 30dolara SATMALARIYDI
Bir çok kiþi o zamanlar bunu YAZDI çizdi YÝNE forum takip edenler kazandý.
#####
PETROLDE iþlem yaparken dikkat edilmesi GEREKEN KURALLAR
PETROLDE SWAP SATIÞTA ödenir ALIMDA siz FAÝZ aLIRSINIZ.
ve çok küçük FAÝZDÝR rahatsýz ETMEZ TRYUSD gibi yüklü zararlara yol açmaz
#2 : kaldýraç yüksek kurumda iþlem yapmanýzý tavsiye ederim ancak ADA kýbrýs vs. gibi yerlerden hesap açmayýn SAKIN>>
#3 : ANLIK GÜNLÜK düþüþlerden kazanç elde etmek için AÇIK pozisyonlarýnýzdan edeceðiniz ZARARLAR ile dipten almak ÝÇÝN BUY emirlerinizin zarar etme ihtimaline karþý hesabýnýzýn KAPATILMAMASI için teminatýnýzý %2000 falan tutun.
Son düzenleme : ERSOYDELTA; 27-12-2017 saat: 13:09.
unutmayýn PETROLDE ki her günlük düzeltme hareketi alým fýrsatý.
####
USDTRY bgun yukarý gösteriyor grafikleri TEKNÝK ÇÝLERÝ yanýltýyor AYLIK bakýn haftalýk bakýn günlük bakýn grafiklere
3,84100e kadar belli aralýklarla 30 tane minik SELL limitleri yerleþtirdim sýkýysa alsýn bakalým
zaten 3,82700ler üst DÝRENÇTÝ
oldu ki kýrdý grafik YAMULMASI yaratýr olsun 3,85300
yine koymaz yine SATARIM
haftaya toplarým
unutmayýn DOLARDA hareketin yukarý olmasý uzun vadede halen devam
ben 3,75000 veya 3,70000 e kadar düþmesini PROFÝT olarak cebe indirme peþindeyim
ALTIN petrol hepsi tuttu bir TRY tahminim de SIRA þimdi
kolay manipule ediliyor bizim paramýz kapalýçarþýmýz saðolsun
####
3,70 in altýndan ise bu sefer ALIMLARIM devreye girecektir
####
DOLAR 3,82500 ü geçemez diye hesap edip yüklü SHORT çektim bakalým ne olacak ?
nereye kadar alabilirler ki bizim STOPlar patlamaz çünkü yukarýya yazdým en çok olsa olsa 3,85 i görsün yine de patlamayýz
####
USDTRY
ufacýk bir short ile 1 saatte yaklaþýk 7500 usd Kazanç cepte çok kaldýrmaya baþladý terse yatýrsýn istemem deyip kapattým
satýþlar yaklaþýk 3,82450 ile baþlayýp 3,82560lara kadardý
bunlarý 3,82150 ile 3,82280 arasýndan kapattým
yine kaldýrsýn yine satarým zaten fark edilmiþtir TAKÝP edenler için ben short satýþlarýmý kapatýnca piyasayý kaldýrdý
3,82500 önemli geçirtmezler kolay kolay
geçerse 3,83500 oraya kadar ufak satýþlar ile geçerse yüklü satýþlar AÇARIM
forex in amacý kýsa süre de iyi kazaçtýr
Son düzenleme : ERSOYDELTA; 27-12-2017 saat: 14:59. Sebep: ANLIK USDTRY fýrsatlarý
bu arada Siz USDTRY de tahta yapýcýyý Terse yatýrýn o sizi yatýrmasýn bakýn zaten piyasada çok satýþ açan var demekki SPREAD 40-45 ti þuan 70lerde ortalama geziyor
yani üstten azýcýk alýyor yanýltmak için
alttan SATIÞ yani SHORT açanlar ÇOK fazla
dedðim gibi 3,84500 e kadar küçük küçük SHORT yani SELL limitlerimi girdim AV Bekleyen kurt gibi bekliyorum
gelirde geçerse yüklü satýþlar yaparým belli noktalarda
nasýlsa SHORT açtýðým için GECELÝK SWAP faizide veriyor DOLAR üzerinden.
1lot iþleme yaklaþýk 43-46 dolar ödüyor gecelik
############
yine 3,82500 e kadar alýmý getirdi.
bu arada 3,83500 zirve yapar en kötü oraya kadar kendisine GÜNLÜKÇü çekme peþinde SANIRIM eline veren çok olunca ettiði zararlarý yýkma peþinde birilerine.
3,83500e kadar satýþ yönündeyim
geçerse yine 3,84500e kadar satýþ yazarým haftaya toplarým
Son düzenleme : ERSOYDELTA; 27-12-2017 saat: 15:12. Sebep: USDTRY
3 etti yine 3,82600e kadar aldýlar USDTRY yi kaldýrmaya gücü yetecek mi bakalým.UFAK ufak her 50 puanda satýþlarým var
SATIÞa girmek DOLARda þuan çok mantýklý AYLIKtan ve SWAP faizi alýrsak bir 5000puanda kar yazarsak süper olur.
###########
PETROL 58 dolara anlýk günlükte sarkma yapabilir oralardan toplayýp ilk durak 62,30 a satabilirsiniz ancak unutmayýn SÝZ satýnca RALLÝ yapýp ocak ayýnda 75 dolarlara çýkabilir.
######
USDTRY de spread e odaklandýk bu nasýl açýlýyor anlýk böyle ?
nereye kadar yukarýda alabilir?
noktanýzý kendiniz hesap edin kaldýrdýkça açtýðýnýz pozisyonlar eksiye girdikçe ekstra satýþlarýnýz benim gibi varsa Hesabýnýzý iyi yapýn? ki hesabýnýzý zararýna kapatmasýn kurumunuz.
bakýn yine düþüyor
KIZdýrdýk sanýrým kapalý çarþýdan dolara müdahale edenleri
AMA yemeyiz biz bu numaralarý
SPREAD e bak önce 80 85 e çýktý normalde benim spread 45-40 týr
veya daha düþüktür
bunun anlamý
BÝRÝLERÝ PC programlarý aracýlýðý ile piyasaya küçük ÝÞLEMLERÝ ALIM yolluyor devamlý ve yukarý kaldýrýyor GÖSTERÝP YANINA alýcý çekiyor
durun siz ingiltere merkezli mdahale gelsin saat 17:00 18:00 sonrasýnda görürüm ben burayý
ALTIN ralliye koþuyor 1285te döner dedik bakalým 1299a kadar bile süpürebilir.
UNUTMAYIN televizyondaki adamlar altýn sat 1200 OLACAK derse TAM tersi OLUR..
PETROL sat diyorlar dý ne oldu NÝSAN ayýndan bu zamana petrol alýn diyoruz ben aldým iyi kazandýk
75 dolarý ocak þubat gibi gösterecekler mutlaka
#####
program ile birileri de keþke þu USDTRY ye SATIÞ yollasa Kapalýçarþýdan mudahale edenler iyi ZARAR yazsalar.
#####
ALTINDA spread iyice düþtü neredeyse 10 oldu yuh.
demekki alacaklar gibi geliyor.
PETROL daha çok kar býrakýr þuan ilke durak 62,30
$#$$$
DOLARI sýkýysa kaldýrsýnlar bakalým 3,83500 üstüne belli yerlerden hayatýmýn satýþýný yaparým.
þuan ki satýmlarým bir kýsmýný kapatmadým
bakalým bekliyorum
Yer Ýmleri