Evet haklýsýnýz
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Evet haklýsýnýz
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Endex 9 ay önce 78 -80 bin civarýndaydý 110 bin i gördü.
93 bine kadar satsalar ciddi kar edecekler.
ABD vize baþvurularýný askýya aldý. Akýllarýna geldikçe artýk kendilerine her konuda itaat etmeyen Rusya’ya Ýran a yaklaþan Suriye ve Irak da ABD den ayrýþan bir Türkiye’ye yaptýrýmlar yapmaya devam etmeleri beklenti dahilinde. Fetö yü ver diyorsun vermiyor, pyd yi terör örgütü olarak görmeyip birde her türlü silah yardýmý yapýyorsun.
ABD ile AB ile iliþkilerimiz çok düþük seviyede, Suriye, K.Irak her an ateþ çemberi. Þu anda iþ birliði içinde göründüðümüz Ýran ve Rusya ne kadar yanýmýzda olur?
Bunun yanýnda ekonomik yönden hikayemiz yok. Önceden özelleþtirme vs para saðlandý satacak büyük ölçekli kurum kalmadý.
Artýk hergun zam haberleri ve vergi zamlarý ile uyanýyoruz. Dahasý vatandaþý tasarrufa, birikim yapmaya yönlendirmek yerine halen harcama yönlendirmek için herþey yapýlýyor. Altýnlarýnýzý getirin yastýk altýnda ve kolunuzda olmasýn deniyor. Yastýk altý birikimler kötü ve kara günler içindir. Bankalar batar ülke ekonomileri yýkýlýr ama altýnlara biþey olmaz.
Bunu aksi bir durum varmý? Endex 120 bin olursa bütün temele aykýrý spekülatif bir hareket olmazmý?
KÜÇÜK YATIRIMCIYA büyük bir ÝÞLEM yön TAYÝNÝ belirleme sistemi anlatacam:
bu kýsmý iyi dinleyin ve burayý okumayan kimseye anlatmayýn####
hisse fiyatlarý belli fiyatlara kadar gelip neden aniden yukarý dönüyor?
çünkü teknik destekler çalýþýyor peki siz bunu nasýl anlarsýnýz*
### bir anda belli bir fiyata gelince birilerinin OTOmATÝK emirlerini aktif hale getirirseniz adamýn tüm alýmlarý veya satýmlarý anýnda 300 emir 500 emir piyasaya iletilir. ve ekranlardaki emir aDETLERÝNÝN artýþýndan bunu anlarsýnýz.
Aracý kurumLARIN kullandýklarý þifreler vardýr bunlarý size söyleyemem ancak
çözebilmeniz için bir ipucu verebilirim.
HERKESte uzun vadeli emir girme ekraný var deðil mi?
o ekranlarý açýp iþlem yaptýðýnýz hisselere RAnDOM yani RASTGEle sayýlar ile
belli seviyelere kadar her kademeye unutmAYIN her kademeye
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-................100 lota kadr
alým veya satým girin
bunu o hisse ile uðraþan herkes yaparsa
adamýn birisi gelip siz satýþ girdikçe kaldýrýyor veya siz alým girdikçe basýyorsa AnLAYIN Ki YÖN basýlan YÖNÜN ZITTIDIR.
###############
unutmayýn GÜNLÜK 500 adet veya 1000 adet emir iletmiyorsanýz BU ÝÞLERÝ býrakýn GÝDÝN.
iþportacýlýk yapýn.
############
DEdiklerimi uyguladýktan sonra 3 ay içinde eðer ki yukarý yöne gidecek hisselere satýmda çok satým emiri biriktiyse
aracý kurumunuz size nedir bu satýþlar demiþse anlayýn ki o HÝSSEler in yönü AÞAÐIDIR.
ayný þekilde alým yönünde çok emir biriktiyse ve aracý kurumunuz sizi arayýp soruyorsa ne iþ kardeþim ne ayaksýn sen diye?
ÝLK iþiniz SPK ya aracý kurumu þikayet etmek olsun
ve güzel bir video hazýrlayýp yoUTUBE üzerinden bizlere konuyu paylaþýn ki o kurumlarý kullanmayalým.
küçük yatýrýmcý olmak sabahtan akþama kadar ekrana BAKMAK DEÐÝLDÝR AKSÝNE hesabýnýz 10 bin TL dahi olsa bunun istediðiniz kadarýyla iþlem yapabilmektir.
########
borsanýn yükselmesi zor bu satýþlar ve tepki alýmlarý BOÞ altlarý boþ.
########
Sn.Ersoy bey karakterinize saygým sonsuz ama neden küçük yatýrýmcýya bunlarý öðretiyorsunuz? biz sizi nisan2017 tarihinden bu zamana takip ederiz öðrendiðimiz bilgiler çok faydalý oluyor ama herkezin bunlarý bilmesi bizim ekmek yememizi zorlaþtýrmaz mý? düþünün ITTFH hissesi mesela elimizdekini aldý gitti þimdi biz buna tavana kadar her kademeye eskiden de söylediðiniz gibi saçma sapan miktarlarda rastgele miktarlarda ama her kademeye en az 3 adet emir gelecek þekilde emirlerimizi süreli olarak 6 ay geçerli olacak þekilde yollarsak? örneðin 2-4-6-8-10-12-14 .....48 lot gibi..ben her kademeye devamlý 2 lot ve 12 lot gönderiyorum mesela. tahta sahibi yönü aþaðýya "istiyorsa hepsini Alacak mý demek istiyorsunuz?""bizleri kandýrmak için mi? yoksa bizler tahta sahibinin iþine taþ koymak için mi bunlarý yapýyoruz? ayný þekilde DENGE hissesinde alým yönüne emirlerimizi süreli dizersek tahta sahibi yönü yukarý kaldýracaðý zaman önce tüm alýmlarýmýza dip fiyata kadar verecek mi demek istediniz?
vayy vayy þifreleri çözmeye yeltenen bir borsacý varmýþ burada.
çok yaþatmazlar sizi.
belli bir algoritma ile belli bir hissede satým veya alým yapýn bakalým birisi bir anda 5 kademe kaldýrýp indiriyor mu?
daha yeni mi öðrendiniz borsadaki iletiþimin lot miktarlarý ile ilgili olduðunu ?
bu iþlemler tek hane lot miktarlarý 3-5-7 veya çift hane lot miktarlarý veya 3 hane lot miktarlarý veya 4 hane lot miktarlarý ile oluyor.
örnek:97 lot bekleyen emirler sat demektir
660 lot bekleyen emirlerde sat demektir.
bunlar bu iþlerle uðraþan herkesin bildiði yöntemler
yani Ersoycuðum þifreler sadece tek hane olmaz
örnek:1111 lot bekleyen emirde sat demektir.
alým yönüne girilen 1111 lot bekleyen emirler hangi kademeye kadarsa o kademeye kadar basarlar.
ancak þifreler devamlý deðiþir broker olmak zor her hafta ezberliyoruz
yukarýda 241.mesaj ve sonrasýndaki yorumlara katkýlarýndan dolayý çok teþekkür .müthiþ fikirler müthiþ beyin fýrtýnalarý olmuþ.devamýný bekleriz.
Sn.RecepUyar;evet bunlardan herkesin yararlanmasý gerekli,çünkü küçük yatýrýmcýyý yani vatandaþý korkutuyorlar "yok elinizdekileri alýrlar"
aman satýþ girme adam alýr gider veya sen satým girersen alýrlar diyerek korkutuyorlar.####
bunlarý herkes yaparsa piyasada BROKER veya bu tür iþ yapanlarýn iþleri evet zorlaþýr ama amaç onlarýn iþini zorlaþtýrmak deðil sadece vatandaþýn az birazda olsa kazanmasýný saðlamak.
###
yani adamýn elinde 10bin lot varsa bunun hergün 1000lotu ile %1 kazansa 10gün sonra toplamýnýn FAÝZ zararýný çýkartýr.
####
korkmayýn kimse sizin elinizden alýp yukarý taþýyamaz.
####taþýrsa bile yukardan yine pozisyon açarsýnýz iþte bunun için hepsini riske edemiyorsanýz %10 veya %20 sini riske edin unutmayýn risk olmazsa getiride olmuyor.
#####
sn.Vanessa burasý ciddi bir forum önceden benimle alay eder gibi yazdýklarýný baþkalarý anlamadý ben anladým.hatta birisi o zamanlar benim çakma üyeliðim falan diye düþündü ne ayaksýn bilmiyorum ama boþ þeyler Tþk muhabbeti yeri deðil burasý.
###
þifreler konusunda ben bir þey anlattým mý?
ben sadece iþlem bilgisi dersi verdim.banane þifreden ben þifreyi olmadýk zamanda olmadýk fiyata çok hýzlý gelen hisse fiyatýndan anlarým ve o hissede ne pahasýna olursa olsun yukarý gidiyorsa basarým aþaðý gidiyorsa alýrým tabii bunlarý mantýk çerçevesinde yaparým gidipte bir ayak çukurda hissede yapýlmaz.
###
ALTIN ALTIN diyoruz boþuna deðil boþuna altýn toplamak istenilmiyor dünya 3. dünya savaþýna hazýrlanýrken
dünya nufusunun büyük kýsmý açlýk tehlikesi ile karþý karþýyayken birileri birilerini öldürecek ki TAHTLAR korunsun yoksa vatandaþ ayaklanýrsa Allah muhafaza o tahtlarýn hiç birisi kalmaz.insanlar bilinçlendikçe GIDALAR zehirleniyor insanlara düþünecek BOÞ zaman bile verilmiyor
ki düþünmeyen toplumlar olsunlar her sabah iþe giden kesim ne düþünüyor sizce veya yolda ne okuyor?ne yapabiliyor kendisini geliþtirmek için?
yoksa büyük metropollerde itiþ kakýþ toplu taþýmaya yetiþip birde üstüne iþ yerinde fazladan iþ yapmakla mý boðuþsun?
insanlarýn düþünceleri EKONOMÝYÝ etkiler bunlarý koz olarak kullananlar ise dünyayý yönetenlerdir iþler iyi olduðunda vatandaþýn kucaðýna býrakýrlar hisseleri iþler kötü olunca ise toplarlar yine kaldýrýrlar .teknik analiz kÝTAPlarýný yazdýranlar yine onlardýr.
ve teknik ne diyorsa mutlaka çýkar iþin sonunda çünkü tüm piyonlar onlara ait.
ALTIN uçacak demekte teknik ister hýzlý ister yavaþ ancak 2024 yýlýnda altýnýn ons fiyatý 2300 usd ile 2600 dolar arasýnda bir yerde olmalý.
bunlarla birlikte devamýnda 3 yýlda ise borsalar uçacak yani önümüzde 7 yýl var.
bu zamanda ise borsalarýn uçabilmesi için önce dibin dibini görmeleri gerekli.
ister satýn ister short yapýn ister mal taþýyýn ister long yapýn ama sistem bunlarý istiyor.
####
dikkat ediyor musunuz son yýllarda özgürlük kavramý ne kadar deðiþti.?
###neyse konuyu daðýtmadan.
yukarda söylediklerimin þifre vs. ile þeylerle alakasý yok sadece her vatandaþ bu þekilde yaparsa ancak GLOBAL oyunculara biz oyunu gösteririz yoksa onlarýn oyununun içinde biter gideriz.
####
þifre olayýna gelince þifreleri çözsek ne olacak yenileri yazýlacak.
benim mantýðým adamýn elinde 20bin lot varsa yðzde 20sini devamlý uzun süreli emirler ile satýþ yönüne girmeleri
veya parasý varsa alým yönüne girmeleri
böylece piyasanýn sýrrýný çözebiliriz.
tamam devamlý emir iletiyorum süreli emirlerle ve dediðiniz gibi oluyor adam yukarýya çekmek için hepsini alýyor kademelere 4 adet süreli emir giriyorum 10lot 10lot 10 10 diye hepsini alýyor þeref yoksunu tam alýrken yapýþtýrýyorum kademede 10 adet emir hýrsla alýyor çünkü tahtayý alýcýlý göstermesi gerekli.yanlýþým varsa söyleyin? siz zaten bu kozlarý hep söylediniz birileri konuyu deðiþtirse bile satfanýn baþýndan bu yana var bunlar. alým yaparkende çok adet az lot ile giriyorum hepsine verip kaldýrýyor þrfsizin evlatlarý. bunlarý öðrettiniz short çekmeyi öðrettiniz daha ne demek gerekli allah razý olsun
Merhaba,ne zaman televizyon ucuzuz gelin diye söylüyorsa iþkilleniyorum,televizyon bize babasýnýn hayrýna mý verecek bilgiyi ve doðruyu yoksa kendi cebini ve uymasý gereken gizli kurallarý mý uygular? *Bu çok adetli emirler onbinde 5 komisyon ile çok komisyon kesmeye baþladý nasýl iþ bu? 20 lot çarpý 10 adet yolluyorum gerçekleþince normal onbinde 5 kesmiyor onbinde 10 kesiyor yoksa bir alt limit mi mevcut kurumlarda? *Altýn diye yazdýðýnýz nisan 2017 zamanýndan bu yana altýn çanak oluþturmaya devam ediyor ve devlet dahi altýn peþine düþtü altýn tahvili çýkartý deikleriniz gibi bize karþý kullanmasý oluþur mu ve fiyatý mý baskýlarlar?
Yer Ýmleri