50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Eþofmanlý Ersoy Hoca,
Bugün yazdýklarýný oturdum þimdi ciddi ciddi okudum..
Ýki konuya katýlýyorum.
1- tv lerdeki abiler büyük oranda ters indikatördür..
2- altýn yükselecek,bunda da hemfikirim..Hatta 1400 üzeri olacak..
Ama senin yazdýðýn iþlemlerden bi haber kýyamet gibi insan okuyor bunlarý.. aman haberleri olmasýn zaten.. Forexe bulaþan ky nin %90 ý soyuldu.. ben komple kaldýrýlmasý gerektiðini düþünüyorum..
Dolar da spread diyosun ama farkettiysen birkaç manyak avuçladýðý dolarlar 10 lira olacak, memleket batacak diye bekleþip duruyor..
Büyük bir hata yapýyorsun, dolar çöp olacak, büyük resmi ne zaman göreceksin merakla bekliyorum..
Senin gibi uzun vade bu kadar büyük ve iddialý kehanetleri olan biri bunu nasýl göremez anlayamýyorum..
DOLAR bir günde yine 10bin dolar üzeri kar cebe býraktý
bunda teknik analizin katkýsý çok
####
DOLAR uzunda getirecek neden derseniz
yukarýda yazdýklarým gibi hareketleri bekletip yukarý sert hareketler þeklinde olacak bugün AYLIK tekniði kýrdý aþaðýya
önceden yazdýklarým gibi 3,72-73 kýrýlýrsa 3,65tl ler görülür ancak 3,60 tl altýna inmesi zOR
sisteme bakýn VÝZE krizi bitt haberleri PÝYASAYA VERÝLÝR
borsa %2 getirir
MALI olanlar AZ az satmalý toplu satýþlardan kaçýnýlmasý daha saðlýklý
zaten vatandaþta mal kalmadý
###
bakalým nerey kadar OLUMLU hava sunacaklar medya ile
ADAMLARIN sistemleri çok güzel MEDYAYA veriyorlar haberleri topluyorlar þimdi hazýr zirveler görüldü veya görülecekken OLUMLU haberler NASIL geliyor ama ??
###
ALTIN kýsa da 1314lere kadar gidebilir
ÖNCEKÝ teknik ANALÝZÝmdeki gibi 2 yýla altýn 1618 dolar olacak
PETROLDE de durum 2 ay içinde SERT bir hareket ile 74 dolarlara çýkabilir
ben söylediðim de petrol kaçtaydý?
dün 3,81e DOLAR i SHORT çekenler bugün saðlam kar ile SHORTLARI kapattýlarsa bile düþüþ sürecek TEKNÝK BELLÝ etmiþti
KENDÝSÝNÝ
konsolosluk haberini iyi kullandýlar deðil mi?
####
BORSA da meþhur hisse ALBRK yarýn 2,1tl görülebilir açýða satým denenir mi iyi cesaret ister ama yapacak olanlar mutlaka vardýr
####
HALKB toplamaya devam RAlliye katýlacaktýr %50 potansiyeli kýsa da mevcut
####
uzun VADE TAHMÝNLER ve teknikler daha saðlam tutuyor ben uzun bakar kýsada da hareket ederim
dün ile bugn toplam DOLARda 25bin Dolar kazandýk
yükselsin yine satarým kýsa da kalmak bir daha ki RALLÝ sine kadar elde SHORT ile KALIR gecelik SWAP faizimi ALIRIM
####
dolarýn rallisi martta ani ve sürpriz OLARAK gelebilir dikkatli olmak gerekli soluksuz uçabilir.
####
ingiliz TRADER lar böyle kazanýyor kaç yýldýr adamlarýn STRATEJÝSÝNÝ çözdüm
####
DOLAR evet yükselmesi gerekli yoksa bizim ülke için çok kötü olacak dediðim gibi ucuz dolar yukarda açýkladým nedenlerimi
ancak birileri DOLAR ý güçlü bir þekilde SHHORT çektiðini ve bunlarýn ingiliz TRADER lar olduðunu unutmasýn
hareketler Daima ÇANAK yapýyor
çanak oluþsun görürüm ben bu yazdýklarýmý
####
yukarýdaki GRAFÝÐÝM bir gecede tuttu ve 12500dolar daha kar cebe býraktý
Yürü be Eþofmanlý Ersoy Hoca...
Bu akþam dolarý gördüm, hakkaten sevindim senin için..
Kedi olalý bir fare tuttun.. sürekli kan iþettiler sana meczuplar..
Neyse, keyfin yerindeyken fazla takýlmayayým, inþallah hep böyle kazanýrsýn..
Yer Ýmleri