Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
132,00 10% 153,53 Mn 120,20 / 132,00
38,94 10% 903,54 Mn 35,50 / 38,94
20,24 10% 140,46 Mn 17,83 / 20,24
6,05 10% 912,65 Mn 5,56 / 6,05
8,92 9.99% 13,43 Mn 8,46 / 8,92
13,14 -10% 936,93 Mn 13,14 / 14,97
31,20 -9.98% 197,53 Mn 31,20 / 33,70
948,00 -9.97% 6,65 Mn 948,00 / 948,00
12,02 -9.96% 818,17 Mn 12,02 / 12,55
1,22 -9.63% 10,84 Mn 1,22 / 1,30
300,75 -2.43% 17,48 Mr 300,50 / 310,75
431,75 2.74% 15,51 Mr 421,50 / 443,50
290,25 2.2% 15,21 Mr 281,00 / 303,75
3,12 -0.64% 14,23 Mr 3,12 / 3,27
70,65 -3.48% 10,97 Mr 70,40 / 73,60
19,04 0.32% 736,85 Mn 18,55 / 19,21
290,25 2.2% 15,21 Mr 281,00 / 303,75
730,00 -1.55% 3,11 Mr 725,50 / 745,50
93,40 1.03% 608,11 Mn 92,95 / 95,20
110,00 -1.7% 169,39 Mn 109,30 / 112,60
31,86 1.53% 170,47 Mn 31,38 / 32,30
10,27 -3.02% 269,79 Mn 10,27 / 10,67
85,95 4.56% 733,04 Mn 82,75 / 86,15

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Anket Sonuçlarýný Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 75/119 ÝlkÝlk ... 2565737475767785 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 593 - 600 arasý.

Konu: 2018-2019 ekonomýk krizi bekleniyor#borsa neden düþmüyor? Büyük hisse analizleri

1. kolay gelsin poncikler. birileri beyazi birileri siyahi savunuyor. ezcucuk ilkokul hesabi. dolar kac kurus dolar faizi ne kadar ? tl faizler ne kadar ? arada ki farký ekonomik buyumeyle kapatabilir miyiz? yuzde 14 faiz varken dolares nereye kadar dusebilir? yoksa dunyada dolari yikacak buyuk oyumcularmi ortaya cikacak? benim maasim yuzde 10 artarsa dolar ayni kalirmiki? 2018 dolarda yuzde 8-12 artis makulmudur? yukarisi asagisi vermece toplamacamidir? bizim cocuga sordugum sorular iste bosverin dolari. ulkede teror bitsin para kaçýrma bitsin, insanlar durust yasasin , ahlakli saygili olsun, herkes hatasini kabullensin bencil olmasin ,kul hakki yemesin bu ulkede eðitimde, ekonomide, saglikta, yaþamda cok guzel olur. gereksiz yazdim gardaþlarim kusura bakmayin cevap vermeye tenezzul etmeyin aman ha.

S.A. Daha önce foruma üye olurken yazdýklarýmý okumamýþlar anlaþýlan foruma bilgi,grafik,resim,faydalý yazýlar ve fikirler dýþýnda atýlan ve yazýlan paragraflar sadece bizlerin haftasonlarý vaktimizi çalýyor daha önce söyledim mi bilmiyorum 2-3 tane kendini bilmez bilgisiz gelmiþ buraya artýk kimlerden çýkar fayda saðlýyorsa veya ücret alýyorsa Ersoydelta gibi grafik paylaþan karþýlýksýz vatandaþ yararýna birþeyler yapan birisini karalýyor haksýz göstermek için ellerinden geleni yapýyor onun yanýnda olanlarý sen ersoysun görüyor buyrun arkadaþlar gelin çayýmý içmeye gelin ofisime bir üniversitede akademisyenim Ersoydelta ile alakam ilgim yok foruma haftada 1 girer kaç sayfa yazýldýysa hepsini 1 günde okur çýkarým notlar alýrým grafikleri kopyalarým bilmediðim görmediðim video varsa kopyalarým ekran görüntülerini alýrým. ### bu iþareti veya ||| {{{///[[[ artýk kaç tane ALT tuþunu kullanýnca yazýlacak iþaret varsa kullanabilirim deðil mi bunlar kimeye özgü deðil? forum sahibide zaten bunlarý dikkat çekmek anlamýnda kullanýyor rahat okuyalým diye yazýyor.zor ama yazýyor. ***** bakýn adam size en güzel cevaplarý vermiþ utanmadan halen buralarda yazýyorsunuz karakter meselesi demek ki: http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1495143 http://www.hisse.net/topluluk/showth...62#post1490462 http://www.hisse.net/topluluk/showth...74#post1568774 daha eski cevaplarýný da bulabilrim. -------- (not tire ve yýldýzlar PC klavyesi ile zor apple kullanýnca ) ------- Varsa adam gibi fikriniz düþünceniz Grafikleriniz yazýn ama insan karalamak ,ersoydelta gibi düþünenlere sen ersoysun diyerek düþman ilan etmek yapmayýn bunlarý bunlarý yapýnca kimse sizi takip etmez .bakýn bu adam kendi sayfasýný açsýn kaç yüzbin takipçisi olabileceðini biliyor musunuz veya tahmin edebiliyormusunuz? veya foruma kaç yüzbin link çektiðini neler kazandýrdðýný bilmiyorsunuz büyük ihtimalle neden bilmediðiniz yukarýdaki linklerde mevcut. -------- ben kimseye inanmam kimsenin yazdýklarýný haklý görmem kimsenin dedikleri tahminleri ile iþ yapmam ama Ersoydeltanýn dediklerinin çýkmasýna ne diyeceksiniz? bir BERA bir DENGE veya EDIP hepsinde bir insan bu kadar hýzlý kazandýrýr mý? comdo da vardý. hepsini geçiyorum bilimsel bir dil ile olacak ama bizler bunlarýn hakkýnda akademeik çalýþma yapýyoruz konu ne derseniz "piyasa yükseliþ algýsýnda psikolojik korku ile satýþlarýn yükseliþe pozitif etkisi" ile ilgili kýsacasý buradan iki tane cahili kandýrmak deðil amacý Ersoydeltanýn aksine bilimsel yaklaþýmda konuya bakýyor benim düþüncem çýkabileceði en yüksek seviyeler artýk görüldü bundan sonrasý borsanýn küçüklerine halka mal satmak her düþüþte buradan döneriz dedikodusu çýkartýp mal satma peþindeler örnek þubatta 90bin oluruz dedikodu çýkartýrlar buradan döneriz 130bin oluruz diye 99binden döner martta 75bin oluruz yine ayný senaryo çýkartýrlar. Bir kaç noktayý bizim insanýmýz kaçýrýyor ;dikkat edilirse þuan EURO ve DOLAR ralli formasyonunda henüz ocak ayý bitmediði için formasyon sinyali daha oluþmadý ancak ters Flama oluþumu olursa ve dolar 4tl geçerse þubatta ters flamaya göre 3,70 e kadar sarkýtýrlar martta 4,15-4,25 tl görülür. bakýn teknik çalýþmalarýna Ersoydeltanýn örnek alýn yoksa hergün burada Ersoydelta kötü dinlemeyin diye yazar durursunuz.artýk kime ve kimlere çalýþýp ücret alýyorsanýz belki borsayý taþýyan eller sizin gibi bir kaçýna 3-5 atýyorlar çünkü ersoydeltanýn dediði gibi 100 000 000 tl mal taþýmanýn aylýk maliyeti 950 000tl üstelik bu para size ait ise maliyet bu kadar size ait deðilse iyice battýnýz. -------- belli hisselerde tabii ki çýkýþlar olacaktýr ancak bunlar mal halkýn cebinde gelin onlara babamýzýn hayrýna kazandýralým diye olmuyor yüseltelim ki belli takipçiler mal alsýn sonra yavaþça düþürürüz diye oluyor. --- borsa hiç tavsiyler 120 000 üzeri diye yürümez bununda bilimsel açýklamasý vardýr G.SOROSveya baþkalarý 1990larýn baþlarýndan bu zamana bu þekilde spekülasyon yapmýþlardýr.haberi çýkart az yükselt ve boþalt.dolar kurunun yükseliþe katkýsýný yükselmesi gerektiðini herkes unutuyor.döviz yükselmezse yatýrým çekemez bir ülke oluruz hani bizler dýþarýdan borç baðýmlýsý bir ülkeydik hani bizim bankalarýmýz gidip yurtdýþýndan döviz ile borçlanýp gelip onu iç piyasaya satardý?o halde bankalar döviz ani çýksýn istemiyor mu? onlarda bunu istiyor ancak bunu gizliyorlar belki o gizleyenlerin adamlarý gelmiþ burada ersoydeltayý karalýyor kimse dolar euro alýpta kýsa yoldan kazanmasýn diye? ----

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,941
     Alýntý Originally Posted by RUTINOGLU Yazýyý Oku
    S.A. Daha önce foruma üye olurken yazdýklarýmý okumamýþlar anlaþýlan foruma bilgi,grafik,resim,faydalý yazýlar ve fikirler dýþýnda atýlan ve yazýlan paragraflar sadece bizlerin haftasonlarý vaktimizi çalýyor daha önce söyledim mi bilmiyorum 2-3 tane kendini bilmez bilgisiz gelmiþ buraya artýk kimlerden çýkar fayda saðlýyorsa veya ücret alýyorsa Ersoydelta gibi grafik paylaþan karþýlýksýz vatandaþ yararýna birþeyler yapan birisini karalýyor haksýz göstermek için ellerinden geleni yapýyor onun yanýnda olanlarý sen ersoysun görüyor buyrun arkadaþlar gelin çayýmý içmeye gelin ofisime bir üniversitede akademisyenim Ersoydelta ile alakam ilgim yok foruma haftada 1 girer kaç sayfa yazýldýysa hepsini 1 günde okur çýkarým notlar alýrým grafikleri kopyalarým bilmediðim görmediðim video varsa kopyalarým ekran görüntülerini alýrým. ### bu iþareti veya ||| {{{///[[[ artýk kaç tane ALT tuþunu kullanýnca yazýlacak iþaret varsa kullanabilirim deðil mi bunlar kimeye özgü deðil? forum sahibide zaten bunlarý dikkat çekmek anlamýnda kullanýyor rahat okuyalým diye yazýyor.zor ama yazýyor. ***** bakýn adam size en güzel cevaplarý vermiþ utanmadan halen buralarda yazýyorsunuz karakter meselesi demek ki: http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1495143 http://www.hisse.net/topluluk/showth...62#post1490462 http://www.hisse.net/topluluk/showth...74#post1568774 daha eski cevaplarýný da bulabilrim. -------- (not tire ve yýldýzlar PC klavyesi ile zor apple kullanýnca ) ------- Varsa adam gibi fikriniz düþünceniz Grafikleriniz yazýn ama insan karalamak ,ersoydelta gibi düþünenlere sen ersoysun diyerek düþman ilan etmek yapmayýn bunlarý bunlarý yapýnca kimse sizi takip etmez .bakýn bu adam kendi sayfasýný açsýn kaç yüzbin takipçisi olabileceðini biliyor musunuz veya tahmin edebiliyormusunuz? veya foruma kaç yüzbin link çektiðini neler kazandýrdðýný bilmiyorsunuz büyük ihtimalle neden bilmediðiniz yukarýdaki linklerde mevcut. -------- ben kimseye inanmam kimsenin yazdýklarýný haklý görmem kimsenin dedikleri tahminleri ile iþ yapmam ama Ersoydeltanýn dediklerinin çýkmasýna ne diyeceksiniz? bir BERA bir DENGE veya EDIP hepsinde bir insan bu kadar hýzlý kazandýrýr mý? comdo da vardý. hepsini geçiyorum bilimsel bir dil ile olacak ama bizler bunlarýn hakkýnda akademeik çalýþma yapýyoruz konu ne derseniz "piyasa yükseliþ algýsýnda psikolojik korku ile satýþlarýn yükseliþe pozitif etkisi" ile ilgili kýsacasý buradan iki tane cahili kandýrmak deðil amacý Ersoydeltanýn aksine bilimsel yaklaþýmda konuya bakýyor benim düþüncem çýkabileceði en yüksek seviyeler artýk görüldü bundan sonrasý borsanýn küçüklerine halka mal satmak her düþüþte buradan döneriz dedikodusu çýkartýp mal satma peþindeler örnek þubatta 90bin oluruz dedikodu çýkartýrlar buradan döneriz 130bin oluruz diye 99binden döner martta 75bin oluruz yine ayný senaryo çýkartýrlar. Bir kaç noktayý bizim insanýmýz kaçýrýyor ;dikkat edilirse þuan EURO ve DOLAR ralli formasyonunda henüz ocak ayý bitmediði için formasyon sinyali daha oluþmadý ancak ters Flama oluþumu olursa ve dolar 4tl geçerse þubatta ters flamaya göre 3,70 e kadar sarkýtýrlar martta 4,15-4,25 tl görülür. bakýn teknik çalýþmalarýna Ersoydeltanýn örnek alýn yoksa hergün burada Ersoydelta kötü dinlemeyin diye yazar durursunuz.artýk kime ve kimlere çalýþýp ücret alýyorsanýz belki borsayý taþýyan eller sizin gibi bir kaçýna 3-5 atýyorlar çünkü ersoydeltanýn dediði gibi 100 000 000 tl mal taþýmanýn aylýk maliyeti 950 000tl üstelik bu para size ait ise maliyet bu kadar size ait deðilse iyice battýnýz. -------- belli hisselerde tabii ki çýkýþlar olacaktýr ancak bunlar mal halkýn cebinde gelin onlara babamýzýn hayrýna kazandýralým diye olmuyor yüseltelim ki belli takipçiler mal alsýn sonra yavaþça düþürürüz diye oluyor. --- borsa hiç tavsiyler 120 000 üzeri diye yürümez bununda bilimsel açýklamasý vardýr G.SOROSveya baþkalarý 1990larýn baþlarýndan bu zamana bu þekilde spekülasyon yapmýþlardýr.haberi çýkart az yükselt ve boþalt.dolar kurunun yükseliþe katkýsýný yükselmesi gerektiðini herkes unutuyor.döviz yükselmezse yatýrým çekemez bir ülke oluruz hani bizler dýþarýdan borç baðýmlýsý bir ülkeydik hani bizim bankalarýmýz gidip yurtdýþýndan döviz ile borçlanýp gelip onu iç piyasaya satardý?o halde bankalar döviz ani çýksýn istemiyor mu? onlarda bunu istiyor ancak bunu gizliyorlar belki o gizleyenlerin adamlarý gelmiþ burada ersoydeltayý karalýyor kimse dolar euro alýpta kýsa yoldan kazanmasýn diye? ----
    ersoy delta 2 !!!😊

# yatýrým tavsiyesi deðildir #

4. bence RUTINOGLU sizin adamýnýz arada böyle yazdýrtýp vatandaþý farklý düþündürüyorsunuz

####

BU da mý YALAN yoksa MESAJ #162 deki GRAFÝKLERÝMDE MÝ? yalan

EYLÜLDE DOLAR 3,35 lerden altýný görmez dediðim de kaç kiþi BANA ÝNANIYOR DU? üstelik bu tahmini KAÇ ay öncesinden YAPMIÞTIM GRAFÝKLERLE desteklemiþtim
    YALAN MI söylüyor yukarýdaki GRAFÝK?

BIRAKIN þimdi bunlarý
    #### GELECEÐÝ OKUYALIM hep beraber
    ne geçecek elinize ?
    hadi benden sizden olayým ne DE olsa elimde HÝSSE yok ÞUbAT ayý sonuna KADAR
    FOREX piyasasýnda TRADE etmeye bakýyorum 31 ocak 2018 ve haftasýnda ve sonrasýndaki HAFTA EURO tahminim 5,25 tl üzeri
    ben forexe SARDIM bu aralar sizlerin BORSA yý vatandaþýn eline VERME planlarýnýza bir SÜRE
    izin veriyorum istediðinizi YAZIN
    hatta durun bende YANIZNIZDA olayým
    ne de olsa vatandaþ MAL alýrsa çöküþ HIZLANIR dolar ve euro daha hýzlý FIRLAR
    KENDÝMÝ neden düþünmüyorsam
    yoksa enayi miyim?

#####

bir AKILLI sizsiniz zaten

#####
    herkes sizce bu foruma olumlu katkýda bulunan ERSOYDELTA veya yardýmcýlarý
    .sizin yardýmcýlarýnýz kimler?
    #####
    artýk bende SÝZÝN YARDIMCINIZIM
    YERLEÞTÝRDÝÐÝM grafikleri bakanlar anlar geleceði ANCAK ben diyorum ki borsa 500 000 olacak
    hadi MAL ALIN oldu mu þimdi SÝZÝN gibi ALDIÐINIZ ÜCRETLERDEN PAY:ýMI isterim ama?

####
    her ne kadar paraya ihtiyacým olmsada
    avrupada yaþýyorum parasýz bile kalsam burada iþsizlik ödenekleri var euro üstünden arada bir istanbula geliyorum trafiðinden zehirinden çakalýndan býkýp geri geliyorum
    hatýrlar mýsýnýz bu resmimi?

####
    sizi besleyenlere selam söyleyin
    deyin ki ERSOY ininize girecek
    ####

bu hafta içinde ve þubat ortasýna kdar FOREX hedefim 50 000 USD kar realizasyonu
    hadi bakalým tutacak mý yoksa batacak mýyým?

####
    bir sürü nostradamus videosu ekledik
    hepsi yalan mý çýktý ? yoksa gerçekten ülke büyük bir savaþýn içine mi çekiliyor?
    ALTIN dedik tuttu petrol dedik tuttu.
    varsa öneriniz YAZIN dedik adamlar ýn iþi gücü ersoy þöyle ERSOY böyle
    162.mesajdaki grafiklere videolara þifreli VÝDEOlarakaç kiþi baktý içindeki þifreleri görebildi?

5.  Alýntý Originally Posted by Uyvar41 Yazýyý Oku
    Bu dediðini bari inkar etme.. 3.91 e kadar Longsun.. Hatta 3.93 kýrýlýrsa 4 dedin..
    Bende sana çok beklersin, yine terstesin diyorum.. 3.83 ü zor görürsün artýk..
    Bak hemde Afrin operasyonu öncesi diyorum..
    Sonrasý senin için facia zaten...
    Ýzleyip görelim, buralarda bir sürü insaný manipüle ediyosun.. öngörüsü tutmayan çýkýp delikanlý gibi özür dileyecek..
    Atma Ersoy ...
    Sayfalarca kafa ütüleme..
    Bir sürü bu iþlerden anlamayan garibaný yersin laf kalabalýðý ile ama bana yediremezsin..

bana ne 2019 dan bilmem neden.. ben önüme bakarým musluk akarken doldururum.. sonra gidiþata göre ayarlarým kendimi...

Yukarýda çok açýk net yazdým.. saçmalýyorsun diyorum, ikimizde öngörülerimizi ortaya koyduk.. G..tüne güveniyosan kaybeden 50 bin$ ý Mehmetçik Vakfýna baðýþlar.. Dekontu buraya koç gibi yapýþtýrýr.. senin ****** müritlerinin iddia ettiði gibimiymiþ, kimde ne kadar dalak, ciðer var, kim kimin adamýymýþ, kim þarlatan görelim..
    Martaval okuma.. Hodri meydan...

6. Yapýþtýr þu dolar long pozisyonunu millet delikanlý görsün..
    Ben bin kere söyledim, sadece hisse senedi alýr satarým.. forexe antin kuntin iþlere bulaþmadým bulaþmam..
    Birkaç hödük buralarda meydaný boþ bulup sallayýp durmayýn.. hayatýn yalan senin.. buyur meydan burda...
    Kýçýnýza sürecek aklýnýz yok, biri çýkar troll der, biri üç beþ kuruþa yazan birilerinin adamý,, gerizekalýlar sadece arada bakýp Taþþak geçiyoruz sizinle, o kadar basit..

7. Ne kuzunuz, ne mohikanýnýz, ne bilmemne göbekliniz, ne fetöcünüz biter...
    Kaç senedir buralarda nice cahil garibanýn anasýný aðlattýnýz, iki grafik yapýþtýrýp, allayýp pullayýp bir sürü aveli maymun ettiniz...
    Hoþ, buralardan duyduðuyla iþlem yapan dangalaklar herþeyi hakediyor ayrý mesele..

8. Bunlar iþine gelmedi,, hemen can havliyle sildirin.. siz resmen çetesiniz...
    Tekrar söylüyorum.. analizine ve götüne güveniyosan açýk seçik net yazdým.. buyur..

Sayfa 75/119 ÝlkÝlk ... 2565737475767785 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •