bence RUTINOGLU sizin adamýnýz arada böyle yazdýrtýp vatandaþý farklý düþündürüyorsunuz
####
BU da mý YALAN yoksa MESAJ #162 deki GRAFÝKLERÝMDE MÝ? yalan
EYLÜLDE DOLAR 3,35 lerden altýný görmez dediðim de kaç kiþi BANA ÝNANIYOR DU? üstelik bu tahmini KAÇ ay öncesinden YAPMIÞTIM GRAFÝKLERLE desteklemiþtim
YALAN MI söylüyor yukarýdaki GRAFÝK?
BIRAKIN þimdi bunlarý
#### GELECEÐÝ OKUYALIM hep beraber
ne geçecek elinize ?
hadi benden sizden olayým ne DE olsa elimde HÝSSE yok ÞUbAT ayý sonuna KADAR
FOREX piyasasýnda TRADE etmeye bakýyorum 31 ocak 2018 ve haftasýnda ve sonrasýndaki HAFTA EURO tahminim 5,25 tl üzeri
ben forexe SARDIM bu aralar sizlerin BORSA yý vatandaþýn eline VERME planlarýnýza bir SÜRE
izin veriyorum istediðinizi YAZIN
hatta durun bende YANIZNIZDA olayým
ne de olsa vatandaþ MAL alýrsa çöküþ HIZLANIR dolar ve euro daha hýzlý FIRLAR
KENDÝMÝ neden düþünmüyorsam
yoksa enayi miyim?
#####
bir AKILLI sizsiniz zaten
#####
herkes sizce bu foruma olumlu katkýda bulunan ERSOYDELTA veya yardýmcýlarý
.sizin yardýmcýlarýnýz kimler?
#####
artýk bende SÝZÝN YARDIMCINIZIM
YERLEÞTÝRDÝÐÝM grafikleri bakanlar anlar geleceði ANCAK ben diyorum ki borsa 500 000 olacak
hadi MAL ALIN oldu mu þimdi SÝZÝN gibi ALDIÐINIZ ÜCRETLERDEN PAY:ýMI isterim ama?
####
her ne kadar paraya ihtiyacým olmsada
avrupada yaþýyorum parasýz bile kalsam burada iþsizlik ödenekleri var euro üstünden arada bir istanbula geliyorum trafiðinden zehirinden çakalýndan býkýp geri geliyorum
hatýrlar mýsýnýz bu resmimi?

####
sizi besleyenlere selam söyleyin
deyin ki ERSOY ininize girecek
####
bu hafta içinde ve þubat ortasýna kdar FOREX hedefim 50 000 USD kar realizasyonu
hadi bakalým tutacak mý yoksa batacak mýyým?
####
bir sürü nostradamus videosu ekledik
hepsi yalan mý çýktý ? yoksa gerçekten ülke büyük bir savaþýn içine mi çekiliyor?
ALTIN dedik tuttu petrol dedik tuttu.
varsa öneriniz YAZIN dedik adamlar ýn iþi gücü ersoy þöyle ERSOY böyle
162.mesajdaki grafiklere videolara þifreli VÝDEOlarakaç kiþi baktý içindeki þifreleri görebildi?
Yer Ýmleri