Ersoy delta baya bilgili bir adamdý.Ben yazdýklarýndan çok yararlanmýþtým.Altýn artacak diye yazdýklarý aklýma yattý baya gram altýn aldým.Eh kar da fena deðil.Gerçi kar onsdan deðil dolarýn artýþýndan oldu ya neyse,onsda artacak diye düþünüyorum

)))))))))).Ersoy deltaya gelince cidden yasaklanmasýna üzüldüm.Þu kaos zamanlarýnda yazdýklarý çok makbule geçerdi,acaba ne düþünüyor bu dolar artýþý borsa ve altýn konusunda,kendi adýma ben çok merak ediyorum.Hisse pazarlama olayýna gelince gülünüp geçilecek konu,ya pazarlanmayan hisse mi var bizim borsamýzda,onlarca mecrada yüzlerce hisse her gün pazarlanýyor,kimi amatörler tarafýndan kimi de profesyoneller tarafýndan.Profesyoneller de iyi niyetli mi deðil mi ,nerden bileceðiz ki.Herkesin aklý var fikri var ,aklýný kullansýn yanlýþ yatýrým yapmasýn,aklý olmayan zaten borsaya hiç girmesin,borsa kumardýr bilmeyen oynamasýn,bu nedenle ersoy deltanýn forumdan uzaklaþtýrýlmasý bence pek uygun olmadý.Velev ki hisse pazarlýyor ,ya pazarlamak için kullandýðý doneleri okumak bile insana bir þeyler katar,bilgi bilgidir.Yanlýþ yazdýðý zamanda gelir bilen birileri yanlýþý yüzüne vurur olur biter.Çok bilgili adamdý ben son zamanlarda olan bitenlere karþý ne düþünüyor cidden bilmek isterdim.
Not

))))))))) Ersoy delta falan deðilim ,çok uzun süredir bu forumlara yazdýðým yazýlar ortada.Benimki bir nevi adama karþý bir forumdaþ olarak hakkýn teslimi tarzýnda bir yazý ,lütfen öyle kabul edin.
Yer Ýmleri