50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
tabii ki niceliksel düþmesi olamaz ancak logaritmik grafikte bakarsak olaya bize reel getiriyi ve zararý verecektir.
kýsacasý genelde borsamýzýn hareketleri yükselt yükselt ve Televizyonlarda haber pompala sonra dergilere müthiþiz süperiz haberleri yaptýrt ve sonrasýnda çok kýsa zamanda çok hýzlý deðer kaybettir çünkü insanlar düþtükçe alacaktýr psikolojileri vatandaþýn matematik kýt öðretildiði için hemen balýklama dalmaya programlýdýr##
bu yüzden vatandaþ hep dert yanar borsaya girdim kaybettim diye çünkü kandýrýlýr###
###Logaritmik grafikler geçekçidir biraz daha lineerlere göre çünkü ne kadar þiþ ne kadar düþük olduðunu gösterir##
Dolar bazlý bir kaç grafik ekledim oralara kadar dolar bazýnda mutlaka gelmesi gerekir teknik analiz teoremleri yýkýlýr,ünlü kitap yazarlarýnýn kitaplarý kütüphanelerden atýlýr olmazsa,bunun iki mantýðý olabilir DOlar aþýrý deðerlenir 7TL gibi,açýk pozisyonu olan bankalar finans sektörü 2001 gibi batar,ancak sanayii sektörü önce sert düþüp 60bin mesela sonra ralli yapar çünkü ihracat uçacaktýr.evet ülke olarak alým gücümüz düþecektir ancak merkezin kasasý dolar##
FK olarak algýlanmamasý için " deðiþkenlik gösterir" diye topicteki 4. mesajda ekledim kaynakla birlikte.##
Kriz olacak, amma þu enflasyona karþý yükseliþimiz yok gibi bir þey. Þirket karlýlýklarý oldukça iyi.
Kasýmda diyorsunuz kriz. Ýnsanlar tetikte kalýyor.
100.000 den yukarýsý yok mu?
96.000 den yukarýsý mý yok
yoksa kasým ayýna kadar 120-160 vs olupta ondan sonra düþermiyiz.
bu kýsmý eksik kalmýþ baþlýk olarak.
Yer Ýmleri