Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
132,00 10% 153,53 Mn 120,20 / 132,00
38,94 10% 903,54 Mn 35,50 / 38,94
20,24 10% 140,46 Mn 17,83 / 20,24
6,05 10% 912,65 Mn 5,56 / 6,05
8,92 9.99% 13,43 Mn 8,46 / 8,92
13,14 -10% 936,93 Mn 13,14 / 14,97
31,20 -9.98% 197,53 Mn 31,20 / 33,70
948,00 -9.97% 6,65 Mn 948,00 / 948,00
12,02 -9.96% 818,17 Mn 12,02 / 12,55
1,22 -9.63% 10,84 Mn 1,22 / 1,30
300,75 -2.43% 17,48 Mr 300,50 / 310,75
431,75 2.74% 15,51 Mr 421,50 / 443,50
290,25 2.2% 15,21 Mr 281,00 / 303,75
3,12 -0.64% 14,23 Mr 3,12 / 3,27
70,65 -3.48% 10,97 Mr 70,40 / 73,60
19,04 0.32% 736,85 Mn 18,55 / 19,21
290,25 2.2% 15,21 Mr 281,00 / 303,75
730,00 -1.55% 3,11 Mr 725,50 / 745,50
93,40 1.03% 608,11 Mn 92,95 / 95,20
110,00 -1.7% 169,39 Mn 109,30 / 112,60
31,86 1.53% 170,47 Mn 31,38 / 32,30
10,27 -3.02% 269,79 Mn 10,27 / 10,67
85,95 4.56% 733,04 Mn 82,75 / 86,15

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Anket Sonuçlarýný Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 25/119 ÝlkÝlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 193 - 200 arasý.

Konu: 2018-2019 ekonomýk krizi bekleniyor#borsa neden düþmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alýntý Originally Posted by cokgezer Yazýyý Oku
    Kim olduðunu bilmediðiniz bir kiþinin yazýlarý ile sakýn yatýrým kararý almayýn. Bakýn burda yapýlan felaket tellalligini bir psikolojiye baþlayarak yaparsýnýz düþsün piyasa ben dipten alayým kazanayim diye düþünmeyin. Kimki bu adam nereden bilebilir. Felaket senaryolarý hep vardýr. Ben bu adama inansaydim ki aþmaya baþladýktan sonra hiç bir dediði çýkmadý çok kazanacaðým paralardan olacaktim. Sakýn ama sakýn tanýmadýðýnýz birisinin hastalýklý yazýlarý veya ovmelwrine kapilarak yatýrým yapmaya kalmayýn borsa düþer 90 bine tamam burasý dip aþaðýsý yok der size evi sattirip alýrsýn bir hisse hoop elli bin. Ýnanmayýn bu sarlatanlara.
    En son ve en kaliteli borsa kriz 2008-2009 endeks 22 binlere gelerek yaþandý. O dönem sonrasýnda VOB gerçek anlamda (gerçek anlamý kumardýr) iþlevsel bir hal aldý. 9 yýldýr sürekli vob okurum. Borsayý þu hali ile anlamak için Vobu çözmek faydalý olur. 2008 den sonra çok kriz beklendi ama gelmedi. Yeniden kaliteli bir kriz için þartlar uygun deðil. Son dolar operasyonu ile ülkenin borsasýnda sahiplik artmýþ durumda. Bu sahipliði yabancý 30-40 bin satarak dahi elden çýkarmak istemez. Yabancý parasýný çok iyi bir þekilde deðerlendirdi. Kar payý veren tüm kurumlarda büyük miktar pozisyon taþýyorlar. Düþünün bu ülkede darbe bile yapýlamadý, halbuki 15-20 yýl önce darbe yapmak çok daha basitti. Bir ülkeyi savaþ ile ele geçirmek fayda saðlamaz. Para ile çalýþtýrmak da çok arzu edilen bir durum. Kriz bir ihtimal abd de olabilir, avrupa asya ortadoðu gayet saðlam. Yerlinin tamamen teslim edip sistemden çýkmasý için endeksi 150 bin dahi görmek bizleri þaþýrtmasýn. Krizi ülke dýþýnda yapýlacak bir açýklamadan beklemek, kupon yatýrmadan ikramiye hayal etmeye benzer. Hiç deðilse kupon yatýrýlsa bir umut olurdu.

2.  Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku
    Ne yapacaklar ne edecekler yurtdýþý seyahatinde öyle bir açýklama ve restleþme olacak ki DÜÞÜÞ STARTI baþlayacak!!
    #####
    yukarýdaki XU100 grafikleri düþen kanallarý bir kez yatayda görmezse daha ileriki zamanda DAHA AÐIR bir kriz mi bekliyorsunuz teknik anlamda
    O kadar ÇOK professörün teknik sistemleri varki kütüphanelerde ders kitaplarýnda GÖRÜLMEDEN yükseliþ ancak O kadar kitabýn ve teknik göstergelerin ÇÖP olmasý demektir
    Bilin bakalým o kadar kitaplarý yazan profesörler kimlerin adamlarý o adamlarýn isimlerini nasýl yaþatacaklar?mutlaka TEKNÝK gerçekleþmek zorunda!
    ben yazýlarýmda her zaman söylerim:þu seviye = bu seviyenin görülme ihtimalidir diye,þuan yukarýdaki ihtimal 113000 geçilirse 116500 geçilirse 121000 ve 123555 bandý.fakat o seviyelere borsayý TAÞIMAK üstelik %15 Faiz ortamýnda Sadece kendi ayaðýna SIKMAK olacaktýr.vatandaþ kredi ÇEKÝP VIOP ta öyle bir shortlar ki bu adamlar vatandaþa para kazandýrmak niyetinde olmadýklarý için o kadar yükseltmezler.
    GRAFÝK #1:

http://www.hisse.net/topluluk/showth...691#post902691

######

GRAFÝK #2:

http://www.hisse.net/topluluk/showth...232#post905232

#######

resimli haber: http://www.hisse.net/topluluk/showth...239#post921239

##################
    tüm kurduðum baþlýklarý okumadan karar vermeyin
    #################
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4535

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4281

################
    2008 krizini veya 2001 krizlerini hatýrlar mýsýnýz?
    o yýllarda koskoca bankalar Kar yazmýyor aksine eksi yazýyordu ancak hisseler her bilanço döneminde toplanýyordu.sonuç devamlarý RALLÝ oldu.
    þuan %61,5 seviyesindeyiz grafikte büyük dip seviyesine göre
    neden televizyonlar bizlere hisse satmak istiyor? neden birileri saçma dedikodular çýkartýyor bilimsellikten uzakta yorumlar yapýyor?

önce 76000-65000 bandý gelmeden ralli olamaz teknik olarak.zaten þuan piyasa bunu karþýlayamaz.belki daha düþük seviyeler 65000-53000bandý
    bu sert son 9 aylýk çýkýþ olmasa daha düþük seviyeler teknikte görülürdü ancak þuan görülmüyor.
    ##############
    unutmayýn 19 eylül ve devamýndaki 2 aylýk periyod çok tehlikeli.düþüþ ün baþlamasý her þey olabilir
    mesela:siyasibir açýklama,siyasi bir kriz,amerikada yapýlacak bir restleþme vs..
    ######

https://www.youtube.com/watch?v=23DNe0cJhcU
    https://www.youtube.com/watch?v=ogqZ6pnWM7o
    https://www.youtube.com/watch?v=2zY4eHLdODI
    https://www.youtube.com/watch?v=Z6LTY00qFlk
    https://www.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0
    https://www.youtube.com/watch?v=XcGh1Dex4Yo
    ######
    https://www.youtube.com/watch?v=15-JmOJon30
    https://www.youtube.com/watch?v=OOd96GtXJA0
    ######
    https://www.youtube.com/watch?v=MSPEg85E-bc
    https://www.youtube.com/watch?v=aYB7oyzTj9M
    https://www.youtube.com/watch?v=gWQs1RTX3hw
    https://www.youtube.com/watch?v=xMRdj0_K1hM
    #######
    https://www.youtube.com/watch?v=wgStBtqQu1E
    https://www.youtube.com/watch?v=kJjCn3h91gg
    https://www.youtube.com/watch?v=5OOPEtd4N7U
    #######
    adamlar ne zaman köþeye sýkýþýrsa savaþ çýkartmýþlar veya büyük katliamlar olmuþ,dünya ekonomik sistemi çöktü çökecek çünkü insanlar bir rüyadan uyanmaya baþlýyor.
    örnek :kimse vatandaþa al sana ucuz kredi git þu bankadan çek ve git þu müteahhitten daire al bak fiyatlarý çok artacak diyemez ancak vatandaþ uykuda maalesef.ondan sonra vatandaþa barýnma saðlamak devletlerin politikasý deniliyor.
    gayrimenkul fiyatlarý çökmeye mahkumdur.
    ALTIN konusunu defalarca anlattým.
    savaþlar neden çýkýyor dünyada?
    ####
    örnek:ingilizler hindistantý kaç yýl sömürdü kaç milyon kiþiyi katletti? ve neden cahil býraktý?
    birileri bizlerin cebindekini alamadan BORSA düþemez,LOT miktarý ve fiyat ile çarpýn bakalým endeksi taþýyanlar günlük KAÇ milyar TL taþýma maliyeti faizi ödüyor?
    bu yüzden viop short mantýðý çok önemli birileri vatandaþýn düþünmesini istemiyor yediklerimiz dahil beyinleri etkiliyor.örnek bol þeker =araplar gibi düþünmeyen bir millet,veya afrikalýlar gibi.bunun yerine almanyanýn marketinde satýlan vitamin ilacý ile amerikadaki ni bir karþýlaþtýrýn hangisi daha ZARARSIZ? ayný ilaç bizim eczanelerde 46TL almanyada 0,85 EURO 1 euro bile deðil.
    þuan için herþeyin olabilitesi var!!
    ben hiç bir zaman þurasý þu seviye yazmýþmýyým bir okuyun? hep alt seviye üst seviye görülürse bu þekilde uzun vadeyi etkilier yazmýþým.
    internette forumlarda piyasý üdþürmek için 2016 yýlý için ...... ... ... ... yapýlabilir deniliyordu mal sattrmak için kullanacak denilmiyor muydu? 2015 yýlýndaki yazýlarda kaçýmýz bu yazýlanlarda inandýk?
    KAÇIMIZ Amerikanýn afyon pazarýný ele geçirmek için eski dostu afganistaný yerle bir edeceðine 1990lardaki Ram bo filmlerini izlerken inanýrdýk?
    veya KAÇ tanemiz 2001 yýlýnda DOLARýn bir anda 60kuruþtan gecede 1,3 TL olacaðýna inanýrdýk?
    veya kaç tanemiz 2008 yýlýnda 20500 endekse sadece 6-7 ayda ineceðimize inanýrdýk?
    ben 2008 i yazmadým ama söyledim.21000 endeks al dedim .kanma medyaya dedim çevreme.
    þuan çok kritik bir nokta grafikler ne veriyor ? kýsa da 6*7 ayda çok sert düþüþ veriyor.
    ben bu resme de inanmýyorum ve anlýyorum ki bu HABERLER sadece VATANDAÞA hisse pazarlamak için
    :

birde borsa dergileri var ki 18-19 yaþlarýndaki yeni yetmeleri ancak kandýrýrlar o dergilerle.

BORSA GEÇMÝÞE bakýp YATIRIM yapmak deðildir PD/DD oranýna BAKIP yatýrým yaparsýnýz size o PD/DD yi bir tarafýnýzdan kan alýrcasýna yedirrler
    diðer tarafta PD/DD 8 misli pahalý hisse vardýr DÝplerdedir bir bakarsýnýz 3 yýl -5 yýl sonra %5000 getirmiþ sizin gördüðünüz o pahalý PD/DD oranlarý artýk ucuz olmuþ SÝZ alýrsýnz bir bakarsýnýz yine bir tarafýnýzdan Kan alýrcasýna O ucuz PD/dd oraný yine pahalý olmuþ yine bir 5 YIL kaybetmiþsiniz.

############

ben kesinlikle SERT bir krizbekliyorum kim ne derse desin kim ne kadar KARALAMAK için UÐRAÞSIN veya kimler hiçbir VERÝye dayanmayan tahminler yaparsa yapsýn benim görüþüm NET.
    ancak siz yinede GRAFÝKLERÝ inceleyip öyle karar verin ister size PAZARLAYANLARI 70bin den ALIP size 110 000 den satmak isteyenleri dinleyin isterseniz size gerçekleri gösterip KADEMELÝ iþlem yapmayý ve ALGORÝTMa yanýltmayý gösterenleri dinleyin.veya adamlar ýhazýr yükseltmiþken ellerine Vermeyi göstrenleri dinleyin veya adamlar HAZIR yükseltmiþken size GELÝN eLÝNÝZE alýn diyenleri dinleyin karar sizin.
    koskoca gazete yukarda resmen PAZARLAMIÞ MI pAZARLAmaMIÞ mý onun KARARINI siz verin iki üç gün sonra veya BÝR KAÇ ay sonra ÇIKAR ayný gazete
    tekzip yani özür dileriz yanlýþlýk olmuþ derse ÞAÞIRMAM.
    ben NET beklentimi bile söylemiyorum adamlar vatandaþa pazarlama yapýyor ben diyorum ki evet 76000-65000 bandý dip oluþturabilir ancak diyorum ki döviz kurlarý ve Faizlerde önemli diyorum bir yandan %15 faiz ile vATANDAÞ mý taþýsýn eline alýp malý yoksa her kim aldýysa onun eline býrakalým onlar mý taþýsýn neden birileri VATANDAÞIN SHORT açmayý öðrenmesinden BU KADAR RAHATSIZ? veya NEDEN birileri vatandaþýn elindekini taþýyanlarýn eline vermesinden rahatsIZ?
    bu SORULARI DÜÞÜNMENÝZÝ GELÝÞTÝRMEK ÝÇN DÜÞÜNÜN ÖNCE SONRA GELÝN 162.mesaj ve devamýndaki grafikleri telefonunuza indirin gelecekte
    ÝHTÝYACINIZ olacak
    #########
    BEN somut veriler görmeden yukarý gidiþ ön görmüyorum ancak birilerinin AÐIZLARI sulanýr
    SOMUT veriler nedir?
    #1 dövizde gerçek deðerlere yaklaþma kýsacasý STerlin-euro-CHF-ve DOLARDA yukarý %15 týmanma
    #2 Banka faizlerinde %14,5 -%15 lerden %9 ve altýna iniþ.
    #3 bankalarýn gerçek bilançolarýný kalem kalem paylaþmalarý karlarýndan þÝÞÝRME olup olmadýðýnýn ANLAÞILMASI
    #4 teknik grafiklerde teknik ana desteklere kadar geri çekilme 84000 bandýna dokunma.
    tüm bunlar olmaazsa ve bir ani ralli olursa düm dünya borsalarý bu kadar þiþkin olduðu zamanda mutlaka bir OYUN vardýr sistemin arkasýnda.
    ########
    Bana burada yazan her kiþiye yazýllara güvenmeyin ancak somut ve soyut AKIL verici tüm yazýlarý okuyun zaten içinzdeki ses sizi doðruya sürükler.
    ######
    daha ne anlatayým 16 farklý grafik ile Xu100 analizi yaptým mý? mesaj 162 sonrasýnda
    10 farklý DÖVÝZ çiftleri ile hangi para biriminin geleceðinin parlak olduðunu gösterdim mi?
    daha ne yapayým? hiç bir somut veriye dayanmayan FAKE haber mi yapayým gazeteye ilan verip.?
    ######
    þuan KIVRANIYORLAR saldýrýyorlar vatandaþ almayýp aksine birde SHORT açarsa diye korkuyorlar tüm güçleri ile saldýrsalar nereye kadar ÇIKARTABÝLÝRLER o civarlarda zaten bilinçli vatandaþ ekstra kenardakileri ile yine SHORT açacaklar köþeye SIKIÞTILAR iyice
    ######
    %15 banka faizi ve VIOP %15 faizi ile afedersiniz hisse taþýmak için alnýmýzda kýrmýzý harflerle bir mecazi kelime yazmasý gerekir.
    ######
    vatandaþ GARÝBÝM ne yapsýn Eline dergi-gazete alsa Ya KONUT pazarlýyorlar ya OTOMOBÝL veya TEKSTÝL veya elektronik yada HÝSSE_? ben hiç bugüne kadar vatandaþa "SHÞÞTT evinde otur para harcama doðal beslen bisiklet kullan diyen " televizyon dergi gazete görmedim. siz GÖrdünüz mü? kiþiler gördüm sadece o kiþilerin ÝTÝBARLARINI ZEDELEMEK ÝÇÝNDE haklarýnda Haberler yapýldý örnek ünlü prof.c.K. gibi þimdi ablanýn yýllar önce söyledikleri YABANCI prof.lar söyleyince inanýlýr oluyor.
    neden Allahýn ecnebisi girsin diye TARÝH kitaplarýna
    ######
    Parasal sistem sizi içine çekmezse sistemin kölesi olmazsanýz ne borsalar ARTAR ne konut sektörü artar ne tekstil sektörü artar
    ######
    düþünün harcamýyorsunuz kime SATACAKLAR?
    güney kore örneði verdim yukarýda? oradan konut alýyorsun 100bin dolar aylýk kirasý 1500dolar.
    bzden konut alýyorsun 130bin dolar aylýk kirasý 400dolar semtine göre .
    daha ne anlatayým yunanistan diye yazmýþ biriside onu da araþtýrdým neden yunanistanda konut yatýrýmý mantýklý diye buldum cevabý
    ######
    bu hafta 2 kez GAP li açsak keþke burayý okuyan vatandaþ sayýsý bakýn nasýl Artýyor
    2015 yýlýnda KAREL çok gidecek deniliyordu örnek olarak anlatýyorum takipçi sayýsýna bakýyordum 2-3 belki belki 5 ti
    o zamanlar KAREL toplanýyordu mesela fiyat 1,3 TL 1,6 arasýydý benim de ondan iyi kazandýðým kesin. erken çýktýk orasý ayrý takipçi ÇOKSA Ben kaçarým arkadaþ beklemem.
    þimdi FÝYAT 6 TL proje geliþtirecek deniliyor TAKÝPÇÝ sayýsý 19-30-belki deðiþiyor.
    iþte vatandaþ zihniyeti BUDUR.
    ######
    profesörün birisi yýllar önce çok güzel bir yazý yazmýþtý:Cep telefonlarýný kimse almazsa Devletler alýp vatandaþa kullanmasý için VERECEK üstüne bir de kullanmasý için PARA ödeyecek diye . bir okuyun bir ara bulursanýz.
    ######
    herþey çipli artýk birileri insanlýktan çok fena korkuyor nedense artýk
    ######
    23 eylül þifresi çýktý birde yeni fenomen bakalým neler olacak o tarihten sonra bende MERAK içindeyim. o konuda bir bilgim yok
    ######

3. Ersoy hocam sizi okumak gercekten guzel tesekkur ederim kendi adima guzel akþamlar

LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku
    þuan için herþeyin olabilitesi var!!
    ben hiç bir zaman þurasý þu seviye yazmýþmýyým bir okuyun? hep alt seviye üst seviye görülürse bu þekilde uzun vadeyi etkilier yazmýþým.
    internette forumlarda piyasý üdþürmek için 2016 yýlý için ...... ... ... ... yapýlabilir deniliyordu mal sattrmak için kullanacak denilmiyor muydu? 2015 yýlýndaki yazýlarda kaçýmýz bu yazýlanlarda inandýk?
    KAÇIMIZ Amerikanýn afyon pazarýný ele geçirmek için eski dostu afganistaný yerle bir edeceðine 1990lardaki Ram bo filmlerini izlerken inanýrdýk?
    veya KAÇ tanemiz 2001 yýlýnda DOLARýn bir anda 60kuruþtan gecede 1,3 TL olacaðýna inanýrdýk?
    veya kaç tanemiz 2008 yýlýnda 20500 endekse sadece 6-7 ayda ineceðimize inanýrdýk?
    ben 2008 i yazmadým ama söyledim.21000 endeks al dedim .kanma medyaya dedim çevreme.
    þuan çok kritik bir nokta grafikler ne veriyor ? kýsa da 6*7 ayda çok sert düþüþ veriyor.
    ben bu resme de inanmýyorum ve anlýyorum ki bu HABERLER sadece VATANDAÞA hisse pazarlamak için
    :

birde borsa dergileri var ki 18-19 yaþlarýndaki yeni yetmeleri ancak kandýrýrlar o dergilerle.

BORSA GEÇMÝÞE bakýp YATIRIM yapmak deðildir PD/DD oranýna BAKIP yatýrým yaparsýnýz size o PD/DD yi bir tarafýnýzdan kan alýrcasýna yedirrler
    diðer tarafta PD/DD 8 misli pahalý hisse vardýr DÝplerdedir bir bakarsýnýz 3 yýl -5 yýl sonra %5000 getirmiþ sizin gördüðünüz o pahalý PD/DD oranlarý artýk ucuz olmuþ SÝZ alýrsýnz bir bakarsýnýz yine bir tarafýnýzdan Kan alýrcasýna O ucuz PD/dd oraný yine pahalý olmuþ yine bir 5 YIL kaybetmiþsiniz.

############

ben kesinlikle SERT bir krizbekliyorum kim ne derse desin kim ne kadar KARALAMAK için UÐRAÞSIN veya kimler hiçbir VERÝye dayanmayan tahminler yaparsa yapsýn benim görüþüm NET.
    ancak siz yinede GRAFÝKLERÝ inceleyip öyle karar verin ister size PAZARLAYANLARI 70bin den ALIP size 110 000 den satmak isteyenleri dinleyin isterseniz size gerçekleri gösterip KADEMELÝ iþlem yapmayý ve ALGORÝTMa yanýltmayý gösterenleri dinleyin.veya adamlar ýhazýr yükseltmiþken ellerine Vermeyi göstrenleri dinleyin veya adamlar HAZIR yükseltmiþken size GELÝN eLÝNÝZE alýn diyenleri dinleyin karar sizin.
    koskoca gazete yukarda resmen PAZARLAMIÞ MI pAZARLAmaMIÞ mý onun KARARINI siz verin iki üç gün sonra veya BÝR KAÇ ay sonra ÇIKAR ayný gazete
    tekzip yani özür dileriz yanlýþlýk olmuþ derse ÞAÞIRMAM.
    ben NET beklentimi bile söylemiyorum adamlar vatandaþa pazarlama yapýyor ben diyorum ki evet 76000-65000 bandý dip oluþturabilir ancak diyorum ki döviz kurlarý ve Faizlerde önemli diyorum bir yandan %15 faiz ile vATANDAÞ mý taþýsýn eline alýp malý yoksa her kim aldýysa onun eline býrakalým onlar mý taþýsýn neden birileri VATANDAÞIN SHORT açmayý öðrenmesinden BU KADAR RAHATSIZ? veya NEDEN birileri vatandaþýn elindekini taþýyanlarýn eline vermesinden rahatsIZ?
    bu SORULARI DÜÞÜNMENÝZÝ GELÝÞTÝRMEK ÝÇN DÜÞÜNÜN ÖNCE SONRA GELÝN 162.mesaj ve devamýndaki grafikleri telefonunuza indirin gelecekte
    ÝHTÝYACINIZ olacak
    #########
    BEN somut veriler görmeden yukarý gidiþ ön görmüyorum ancak birilerinin AÐIZLARI sulanýr
    SOMUT veriler nedir?
    #1 dövizde gerçek deðerlere yaklaþma kýsacasý STerlin-euro-CHF-ve DOLARDA yukarý %15 týmanma
    #2 Banka faizlerinde %14,5 -%15 lerden %9 ve altýna iniþ.
    #3 bankalarýn gerçek bilançolarýný kalem kalem paylaþmalarý karlarýndan þÝÞÝRME olup olmadýðýnýn ANLAÞILMASI
    #4 teknik grafiklerde teknik ana desteklere kadar geri çekilme 84000 bandýna dokunma.
    tüm bunlar olmaazsa ve bir ani ralli olursa düm dünya borsalarý bu kadar þiþkin olduðu zamanda mutlaka bir OYUN vardýr sistemin arkasýnda.
    ########
    Bana burada yazan her kiþiye yazýllara güvenmeyin ancak somut ve soyut AKIL verici tüm yazýlarý okuyun zaten içinzdeki ses sizi doðruya sürükler.
    ######
    daha ne anlatayým 16 farklý grafik ile Xu100 analizi yaptým mý? mesaj 162 sonrasýnda
    10 farklý DÖVÝZ çiftleri ile hangi para biriminin geleceðinin parlak olduðunu gösterdim mi?
    daha ne yapayým? hiç bir somut veriye dayanmayan FAKE haber mi yapayým gazeteye ilan verip.?
    ######
    þuan KIVRANIYORLAR saldýrýyorlar vatandaþ almayýp aksine birde SHORT açarsa diye korkuyorlar tüm güçleri ile saldýrsalar nereye kadar ÇIKARTABÝLÝRLER o civarlarda zaten bilinçli vatandaþ ekstra kenardakileri ile yine SHORT açacaklar köþeye SIKIÞTILAR iyice
    ######
    %15 banka faizi ve VIOP %15 faizi ile afedersiniz hisse taþýmak için alnýmýzda kýrmýzý harflerle bir mecazi kelime yazmasý gerekir.
    ######
    vatandaþ GARÝBÝM ne yapsýn Eline dergi-gazete alsa Ya KONUT pazarlýyorlar ya OTOMOBÝL veya TEKSTÝL veya elektronik yada HÝSSE_? ben hiç bugüne kadar vatandaþa "SHÞÞTT evinde otur para harcama doðal beslen bisiklet kullan diyen " televizyon dergi gazete görmedim. siz GÖrdünüz mü? kiþiler gördüm sadece o kiþilerin ÝTÝBARLARINI ZEDELEMEK ÝÇÝNDE haklarýnda Haberler yapýldý örnek ünlü prof.c.K. gibi þimdi ablanýn yýllar önce söyledikleri YABANCI prof.lar söyleyince inanýlýr oluyor.
    neden Allahýn ecnebisi girsin diye TARÝH kitaplarýna
    ######
    Parasal sistem sizi içine çekmezse sistemin kölesi olmazsanýz ne borsalar ARTAR ne konut sektörü artar ne tekstil sektörü artar
    ######
    düþünün harcamýyorsunuz kime SATACAKLAR?
    güney kore örneði verdim yukarýda? oradan konut alýyorsun 100bin dolar aylýk kirasý 1500dolar.
    bzden konut alýyorsun 130bin dolar aylýk kirasý 400dolar semtine göre .
    daha ne anlatayým yunanistan diye yazmýþ biriside onu da araþtýrdým neden yunanistanda konut yatýrýmý mantýklý diye buldum cevabý
    ######
    bu hafta 2 kez GAP li açsak keþke burayý okuyan vatandaþ sayýsý bakýn nasýl Artýyor
    2015 yýlýnda KAREL çok gidecek deniliyordu örnek olarak anlatýyorum takipçi sayýsýna bakýyordum 2-3 belki belki 5 ti
    o zamanlar KAREL toplanýyordu mesela fiyat 1,3 TL 1,6 arasýydý benim de ondan iyi kazandýðým kesin. erken çýktýk orasý ayrý takipçi ÇOKSA Ben kaçarým arkadaþ beklemem.
    þimdi FÝYAT 6 TL proje geliþtirecek deniliyor TAKÝPÇÝ sayýsý 19-30-belki deðiþiyor.
    iþte vatandaþ zihniyeti BUDUR.
    ######
    profesörün birisi yýllar önce çok güzel bir yazý yazmýþtý:Cep telefonlarýný kimse almazsa Devletler alýp vatandaþa kullanmasý için VERECEK üstüne bir de kullanmasý için PARA ödeyecek diye . bir okuyun bir ara bulursanýz.
    ######
    herþey çipli artýk birileri insanlýktan çok fena korkuyor nedense artýk
    ######
    23 eylül þifresi çýktý birde yeni fenomen bakalým neler olacak o tarihten sonra bende MERAK içindeyim. o konuda bir bilgim yok
    ######
    Teþekkürler.
    bugün haber çýkmýþ artýk SAVUNMA sanayii sektöründe BÝLGÝ TEKNOLOJÝSÝ HAKLARININ Türkiyede olmasý ZORUNLUÐU geTÝRÝLMÝÞ iþte þimdi KAREL gibi aselsan ile ortaklýðý olan þirketlerin önleri saðlam açýldý Yeni EGEEN örnekleri oluþumlarý yapabilirler
    bir bakarsýnýz KAREL 1 yýl sonra 70 TL hisse fiyatýna ulaþmýþ kim bilir?veya Full ihracata odaklý ve savunma sektörüne parça üreten aslýnda EGEEN den daha büyük olan COMDO bakarsýnýz 80 TL yakarlar 1 yýl sonra ? kim bilir bunlarý ?
    unutmayýn geçmiþ bilanço KAR rakamlarý PD/DD olsun F/K olsun geçmiþe dönüktür oynatýlabilir GELECEÐÝ söyleyemezler.

5. mantýk çerçevesinde düþününce güzel olmuþ,elinize saðlýk.anlamadýðým dolar ve diðer dövizler %1 yine artýda .bunlarý 2 ay önceden nereden bildiniz grafiklerde tarih kýsýmlarýna bakýyorum tam atýþ noktasý tutmuþ.?borsanýn düþüþ kýsmýnda ise eylül ayý baþlangýç demiþsiniz .short veya long olayýnda Viopta ekstra her iki þekilde faiz geliri edeceðimizi beilmiyordum.Short çektim bende .75000-65000bandý için 6-7 ay içinde gelebilir mi?

6. bir dahaki gelecek olan kriz kriz olmayacak bilinen alýþýlan gibi.
    geldiðinde hiç birþey in olmasý gerektiði yerde olmadýðýný göremeyenler görecek.
    eðitim den tut tüm kurumlarýn kuruluþlarýn temellerin herþeyin altý oyuluyor biat için.
    *
    ve geldiði zaman bir daha düzelmeyecek belkide. çünkü herþeyi çürüttüler. geldiðinde çürümüþlük kýrýlmaya baþladýðýnda tüm yapý devrilecek altýnda hepimiz kalacaðýz.
    malesef.
    *
    Leblebi krallýðýnda leblebi saltanatý için her türlü sýnýrsýz harcamaya orgazm olan leblebilerle nereye gittiðimizi gören gözler mars ve dünya gibi arada mesafe var.
    *
    gelecek olan geliyor.

7. bu kriz geldiðinde ne olacaðýný bilmiyorum ama krizden sonra kara sabana ve yiyecek için tarlalara , ekmek için deðirmenlere geri döneceðimizi düþünüyorum.

8.  Alýntý Originally Posted by CayCi Yazýyý Oku
    bu kriz geldiðinde ne olacaðýný bilmiyorum ama krizden sonra kara sabana ve yiyecek için tarlalara , ekmek için deðirmenlere geri döneceðimizi düþünüyorum.

Su icin nereye donecegiz ?

Sayfa 25/119 ÝlkÝlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •