Ben neye yatirim yaparsam yapayim gun sonunda $ bazinda hesaplama yaparim
Altin yada Gumus alicaksam bunun sebebi tl yi korumak yada tl bazinda kazanc degil islem sonunda $ bazinda kazanca bakarim
o yuzden suan altin yada gumus almak benim icin uygun degil
Ama 410 dan altin almissin 1 sene sonra altin %5 dusmus $%10 artmis ne anlami var hic altin riskini alma birak paran dolarda kalsin
...
Sn culpable o þahýs da benim üstat dediðim nasrullah ayana cahil demiþ,üstelik nasrullah hoca foruma üye deðil,cevap hakkýný bile kullanamaz,býrakýn ilgili þahýs kendi cevabýný versin,siz bence düzeyinizi gene de bozmayýn.Çýksýn 14. gönderim ama çaylak falan deðilim desin kendini savunsun siz boþverin o tartýþmayý.
Ben bu forumda dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz topiðinde arkadaþlar bu altýndan neden kimse bahsetmiyor 1100 dolarlara gelmiþ, kaç yýllýk deðer,çýkarma maliyeti 900 950 dolar diyorlar dediðimde sanki rodyumdan bahsetmiþim gibi millet ne altýný diyorlardý.E ne oldu da 1100 dolardan 2000 küsur dolara gitti beþ yýlda.Ne deðiþti,o deðiþime neden olan paradigma deðiþikleri geri mi döndü.Olaylara biraz geri çekilip bakmak lazým.
GMSTR nin topiðine gidin,ilk sayfalarda benim yazýlarým vardýr.2 yýl önce bu forumun en raðbet gören topiklerinden olabilir diye yazým var.Alltýnýn gümüþün daha gidecek çok yolu var daha yeni baþladýlar ralliye.
Arkadaþlar 2020 yýlýnýn flaþ yatýrým aracý gümüþ olacak.Borsada gümüþ almak mümkün dedikleri zaman bu fonu buldum.Bence 2020 de en çok artacak kaðýt bu.Bu entry yi ilk yazan forumdaþ olmak bakalým 2020 sonunda bana ne gibi bir duygu yaþatacak.Fon hakkýnda sorusu olan varsa cevaplayabilirim,baya mesai harcadým da ))))))))))))
Yer Ýmleri